Skip to main content

Europa

Vi erbjuder spännande Europaresor med flyg & buss. Lyxiga Medelhavskryssningar, allt paketerat med boende, utflykter, transporter och reseledare. Det är bekvämt att resa med oss och naturligtvis har vi ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.

 

Fritextsökning
Almunecar, Andalusien

Almunecar, Andalusien

Vi bor i den populära orten Almunecar på trevliga Victoria Playa. Här varvar vi sköna dagar med spännande utflykter. Vi flyger från Umeå via Arlanda och vidare till Malaga.

16 dagar från 15 580:- Läs mer
Irlands trädgårdar från öst till väst

Irlands trädgårdar från öst till väst

Följ med oss till Irland, den evigt gröna och sköna ön med det milda klimatet, fylld av århundraden av historia och mystik. Här väntar dig en trädgårdsupplevelse utöver det vanliga! Från Wicklow i öst till Galway i väst utforskar vi trädgårdar, slottsparker, ett stuteri, mm och det hela avslutas med...

6 dagar från 15 680:- Läs mer
Toscana med Cinque Terre

Toscana med Cinque Terre

Ovärderliga kulturskatter, pastellfärgade bergsbyar, sköna lediga dagar! Toscanas norra kustremsa kallas Versiliakusten och är känd för sina fashionabla badorter. På vår resa mixas tid för rekreation och bad vid de milslånga stränderna med fina natur- och kulturupplevelser.

8 dagar från 15 980:- Läs mer
Städernas stad Paris

Städernas stad Paris

Paris är och förblir det klassiska resmålet som man någon gång i sitt liv måste besöka. Överallt kan vi känna en fläkt av historiens vingslag. Välkommen med på vår resa.

5 dagar från 11 980:- Läs mer
Resekalender
4/2Ishotellet & Jokkmokks marknad från 4 880:-
12/2Iggesundsrevynfrån 2 580:-
27/2Tallinn Februarispecialfrån 1 195:-
11/3Ishotellet i Jukkasjärvifrån 4 880:-
17/3Dagskryssning med Wasalinefrån 830:-
Kontakta oss
Adress:
Lind Tour
Byvägen 17
913 42 OBBOLA