Skip to main content

5 snabba frågor till Annica Kelly

Vart kommer du ifrån?
Född och uppvuxen i Lycksele. Bodde i Göteborg några år på det glada 80-talet, men bor nu i Umeå sedan 1994. Eller rättare sagt i Obbola dit vi flyttade 2005.

Hur kom det sig att du började i resebranschen?
Det var slumpen, det blev indragningar på min tidigare arbetsplats, Försäkringskassan och jag fick möjlighet att gå en IT-utbildning som skulle göra oss ”oumbärliga” hos småföretagarna, för det var där jobben fanns (1996). I samband med den fick jag en praktikplats på Lind Tour och på den vägen är det. Sen har jag alltid varit intresserad av resor och resebranschen. Roligare jobb kan man nästan inte ha.

Från praktikant till ägare – ett stort hopp? 
Ja, det är det absolut men jag har haft tid att växa in i företaget och jobbat med alla bitar som ekonomi, produktion, reseledare, marknadsföring mm så det kändes som en naturlig utveckling och en nytändning när tillfället nu kom.

Hur ser du på framtiden?
Ljust och hoppfullt. Visst är det fortfarande skakigt på resefronten, pandemin ligger som ett orosmoln över oss. Men människor har alltid velat resa och suget är stort, även om vi får ta det försiktigt, men med sunt förnuft och eget ansvar kan man komma långt.

Favoritresmål?
Det finns många spännande resmål, men Kroatien är verkligen en favorit. Fantastiska människor, rent, snyggt och tryggt. Det kristallklara vattnet, maten, naturen. Ja, jag älskar Kroatien.

Livet är att resa!

 

Fritextsökning
Resekalender
2/6Tallinnkryssningfrån 1 850:-
16/6Tallinnkryssningfrån 1 850:-
13/7Bygdespelet Höga Kustenfrån 1 580:-
20/7Sommar på Nordkalottenfrån 19 695:-
23/7Sommar i Tallinn SPFfrån 6 110:-
Kontakta oss
Adress:
Lind Tour
Byvägen 17
913 42 OBBOLA