Skip to main content

London med ABBA Voyage

Mamma Mia! Upplev London och ABBAs återkomst till rampljuset. Vi flyger från Umeå via Arlanda till London. Bor på centralt hotell i tre nätter. Vi får en guidad sightseeingtur, två lediga dagar och naturligtvis resans höjdpunkt, ABBA Voyage konserten på den specialbygda arenan i Queen Elizabeth Olympic Park, dit vi har chartrad buss tur och retur. 

I år är det dessutom 50 år sedan ABBA vann Eurovision Song Contest, 1974 i Brighton.

Ett fan eller inte, det spelar ingen roll! Njut av 90 minuter med hit efter hit, kombinerat med ett dansande publikhav, allsång från läktarna och en magisk ljusshow. Voulez-Vous!

 

Foto: Johan Persson                                                                   

ABBA Voyage är något som ingen tidigare varit i närheten av att skapa och med en teknik som är outstanding. Det har tagit 6 år att färdigställa denna häpnadsväckande konsertupplevelse i den egna specialbyggda ABBA Arena. Arenan ligger i östra London och har plats för ca 3 500 besökare.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Resan bör bokas senast 30/4 då vi har avstämning på flygbiljetterna.

 • Dag 1: Ankomst London

  Med morgonflyg från Umeå via Arlanda anländer vi till London runt lunchtid. Vi startar upp besöket med en intressant sightseeingtur runt Londons sevärdheter. Därefter incheckning på hotellet och resten av kvällen fri.

  Ankomst London
 • Dag 2: ABBA Voyage

  Efter en ledig dag är det så dags att uppleva ABBA:s bästa hits under den exklusiva konserten på 90 minuter där digitala versioner av medlemmarna i ABBA och fantastiska musiker på scen skapar en afton du sent ska glömma. Vi har sittplatser på läktaren med fri sikt. Konserten startar 19:45 och dörrarna till ABBA Arena öppnar en timme och 45 minuter innan. Inne på arenan finns flera mat- och dryckesalternativ. Buss från hotellet till arenan t/r.

  ABBA Voyage
 • Dag 3: Ledig dag

  Dagen fri att utforska London på egen hand. Utbudet av kultur, historia, nöjen och shopping är stort. Ta en promenad längs Themsen, upplev klassiska sevärdheter som Big Ben, Buckingham Palace, Piccadilly Circus. Koppla av med en pint på puben, ta en afternoon tea eller ett glas champagne på ett av de klassiska hotellen eller shoppa loss på något av de kända varuhusen, Harrods, Selfridges m fl. Här finns något för alla smaker.

  Ledig dag
 • Dag 4: Hemresa

  Efter några dagar med storstadspuls och ABBA-hits i blodet är det dags för hemresa. Med transfer från hotellet ut till flygplatsen lyfter vi hemåt, och säger "Thank You For The Music".

 • Avbokningsvillkor

  Fri avbokning fram till 100 dagar före avresa. Vid avbokning 99-41 dagar före debiteras 50% av resans pris. Avbokning 40 dagar eller mindre debiteras 100%.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Umeå Airport 09:45 13:30
Arlanda   11:40 13:30

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
8/9FleraCopthorne Tara Hotel, Kensington
Garanterad avgång!
Fullbokad, väntelista12 380:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Copthorne Tara Hotel, Kensington
Copthorne Tara Hotel, beläget intill Kensington High Street Shopping district. Närliggande sevärdheter som Buckingham Palace (3,4 km) och Piccadilly Cirkus (4,2 km)
Resekalender
2/6Tallinnkryssningfrån 1 850:-
Kontakta oss