Skip to main content

London med ABBA Voyage 29/10

Mamma Mia! Upplev London och ABBAs återkomst till rampljuset. Vi flyger från Umeå via Arlanda till Heathrow. Bor på centralt hotell i tre nätter. Vi får en guidad sightseeingtur, två lediga dagar och naturligtvis resans höjdpunkt, ABBA Voyage konserten på den specialbygda arenan i Queen Elizabeth Olympic Park, dit vi har chartrad buss tur och retur. 

Ett fan eller inte, det spelar ingen roll! Njut av 90 minuter med hit efter hit, kombinerat med ett dansande publikhav, allsång från läktarna och en magisk ljusshow. Voulez-Vous!

 

Foto: Johan Persson                                                                   

ABBA Voyage är något som ingen tidigare varit i närheten av att skapa och med en teknik som är outstanding. Det har tagit 6 år att färdigställa denna häpnadsväckande konsertupplevelse i den egna specialbyggda ABBA Arena. Arenan ligger i östra London och har plats för ca 3 500 besökare.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Resan bör bokas senast 15 augusti då vi har avstämning på flygbiljetterna.

 • Dag 1: Ankomst London

  Med morgonflyg från Umeå via Arlanda anländer vi till Heathrow Airport runt lunchtid. Vi går ombord på vår väntande buss och gör ett matstopp innan vår lokalguide tar oss med på en intressant sightseeingtur runt Londons sevärdheter. Därefter inchecking på Premier Inn Holborn London som ligger på bekvämt promenadavstånd till bl a Covent Garden. 450 m till Holborn tunnelbanestation. Resten av kvällen fri.

  Ankomst London
 • Dag 2: ABBA Voyage

  Efter en ledig dag är det så dags att uppleva ABBA:s bästa hits under den exklusiva konserten på 90 minuter där digitala versioner av medlemmarna i ABBA och fantastiska musiker på scen skapar en afton du sent ska glömma. Vi har sittplatser på läktaren med fri sikt. Konserten startar 19:45 och dörrarna till ABBA Arena öppnar en timme och 45 minuter innan. Inne på arenan finns flera mat- och dryckesalternativ. Buss från hotellet till arenan t/r.

  ABBA Voyage
 • Dag 3: Ledig dag

  Dagen fri att utforska London på egen hand. Utbudet av kultur, historia, nöjen och shopping är stort. Ta en promenad längs Themsen, upplev klassiska sevärdheter som Big Ben, Buckingham Palace, Piccadilly Circus. Koppla av med en pint på puben, ta en afternoon tea eller ett glas champagne på ett av de klassiska hotellen eller shoppa loss på något av de kända varuhusen, Harrods, Selfridges m fl. Här finns något för alla smaker.

  Ledig dag
 • Dag 4: Hemresa

  Efter några dagar med storstadspuls och ABBA-hits i blodet är det dags för hemresa. Med transfer från hotellet ut till flygplatsen lyfter vi hemåt, och säger "Thank You For The Music".

 • Avbokningsvillkor

  Fri avbokning fram till 100 dagar före avresa. Vid avbokning 99-41 dagar före debiteras 50% av resans pris. Avbokning 40 dagar eller mindre debiteras 100%.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Umeå Airport   08:00
Arlanda   11:15

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
29/10FleraPremier Inn Holborn London***Fullt11 780:-FulltMer information

Hotell

Premier Inn Holborn London***
Premier Inn London Holborn Hotel är välkänt för sin familjevänliga miljö och närhet till fantastiska restauranger och sevärdheter, och gör det enkelt att få ut mesta möjliga av London. Promenadavstånd...
Resekalender
8/6Skagerrak runtfrån 16 780:-
Kontakta oss