Skip to main content

Sverige & Norden

Det finns mycket att upptäcka i vårt avlånga land och i våra grannländer. Vackra vyer, kultur och många välkända sevärdheter. Allt bekvämt paketerat med boende, upplevelser, transporter, lokalguider och reseledare. 

Fritextsökning
Visbykryssning med Cinderella

Visbykryssning med Cinderella

Följ med på vår populära sommarkryssning till Visby och Gotland. Den vackra skärgården bjuder på fantastiska vyer, och det tillsammans med soldäckshäng, god mat, soft underhållning och en hel dag i Visby där du kan bocka av några av öns största sevärdheter.

3 dagar från 4 180:- Läs mer
Njutvandra i Arjeplogsfjällen

Njutvandra i Arjeplogsfjällen

Att vandra är som balsam för både kropp och själ och att vandra i grupp ger en härlig gemenskap. Den alltid så aktuella Amelia Adamo deltar med föredrag, vandringstips och quiz. För hälsoknep och yoga svarar författaren och yogaläraren Lotta Byqvist. Det blir ett mycket varierande program med Hotell...

4 dagar från 10 550:- Läs mer
Mamma Mia på Dalhalla

Mamma Mia på Dalhalla

Den glimrande feel good-musikalen MAMMA MIA!, direkt från London, kommer till Dalhalla och Rättvik i sommar. Vi gör även ett besök på Carl Larssongården. Välkommen med!

3 dagar från 4 880:- Läs mer
Änglagård Musikal

Änglagård Musikal

Colin Nutleys film Änglagård hade premiär 1992 och blev genast en stor succé. Från september ger vi dig möjligheten att uppleva filmklassikern när den får nytt liv som musikal på Oscarsteaterns scen. I huvudrollerna ser ni Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen (Så som i Himmelen) och...

3 dagar från 4 280:- Läs mer
Sommar på Nordkalotten

Sommar på Nordkalotten

Det här är en riktig ”bucket-list-resa” där vi gör en fantastisk tur runt Nordkalotten, vi passerar polcirkeln och besöker tre länder. -Sverige, Finland, Norge. Vi får uppleva den vackra svenska norrländska naturen och tar oss genom finska Lappland. Dessutom kryssar vi med klassiska Hurtigruten i de...

7 dagar från 16 980:- Läs mer
Skagerrak runt

Skagerrak runt

Under vår rundresa, som delvis går med båt längs det otroligt vackra kustlandskapet, visar sig länderna från sina bästa sidor. Göteborg, Skagen, Bergen, Flåmsbanan & Oslo är några av upplevelserna under färden.

8 dagar från 16 780:- Läs mer
Hjälmare kanal & Lena A Linderholm

Hjälmare kanal & Lena A Linderholm

Välkommen med på en resa i vårt sommarfagra land. Vi upplever Sveriges äldsta farbara kanal - länken mellan Hjälmaren och Mälaren. Träffar en historisk person i Arboga, vi gör ett ”hemma hos besök” hos Lena A Linderholm och avrundar resan med ett besök på Wij trädgårdar.

4 dagar från 6 480:- Läs mer
Mickelsmässmarknad i Järvsö

Mickelsmässmarknad i Järvsö

Fira in hösten med besök på den populära Mickelsmässmarknaden på Stenegård i Järvsö. En blandning av skördemarknad och hantverksmarknad. Trädgårdsprakten står i full prakt och dessutom dukar lokala producenter upp sina försäljningsbord med grönsaker, delikatesser, charkuterier, slöjd och hantverk...

2 dagar från 2 890:- Läs mer
Ullared

Ullared

Detta är turen för dig som vill tjäna på att resa! GeKå:s varuhus i Ullared är Skandinaviens största varuhus och förmodligen även det billigaste. Vi bor på hotellet i Ullared, ett stenkast från Gekås, så du kan komma och gå som du vill mellan shopping och hotellet. Resan utgår från Umeå.

4 dagar från 4 790:- Läs mer
Resekalender
16/4Almunecar, Andalusienfrån 15 880:-
23/4Relaxa i Tallinnfrån 4 980:-
27/4Skottland Whisky från 14 980:-
1/5Tallinnkryssningfrån 1 450:-
12/5Äldregalan i Örnsköldsvikfrån 1 330:-
Kontakta oss
Adress:
Lind Tour
Byvägen 17
913 42 OBBOLA