Skip to main content

Våra resor

Vi erbjuder ett varierande utbud av både korta och långa resor, till när och fjärran. Vårt mål är att ge dig en upplevelse som blir ett minne för livet, oavsett om du åker på en kort dagsutflykt eller en längre Europaresa. Allt tillsammans med trygga, kunniga reseledare och chaufförer och naturligtvis trevliga resenärer. 

Här uppdaterar kontinentuerligt med nya resor så håll ett öga på våra resor.

Med över 20 år i branschen har vi byggt upp ett bra kontaktnät och vet vad som är viktigt för en lyckad resa. Vi ser fram emot att få hjälpa dig, din förening, företag med ert nästa reseäventyr.

Vi ställer givetvis resegarantier hos Kammarkollegiet.  

Fritextsökning
Dagsresor

Dagsresor

Ibland ligger äventyret endast bakom husknuten, så välkommen med på en trevlig dagsresa i vårt närområde.

Kryssningar

Kryssningar

Kasta loss från vardagen och följ med på en trevlig kryssning. Ombord njuter du av god mat och underhållning och oftast finns det möjlighet till förmånlig taxfree shopping.

Europa

Europa

Vi erbjuder spännande Europaresor med flyg & buss. Allt paketerat med boende, utflykter, transporter och reseledare. Det är bekvämt att resa med oss och naturligtvis har vi ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.

Sverige & Norden

Sverige & Norden

Det finns mycket att upptäcka i vårt avlånga land och i våra grannländer. Vackra vyer, kultur och många välkända sevärdheter. Allt bekvämt paketerat med boende, upplevelser, transporter, lokalguider och reseledare.

Teater och nöjesresor

Teater och nöjesresor

Sätt guldkant på tillvaron med sång, musik och dans, roliga revyer, teaterföreställningar och shower.

Vandringsresor

Vandringsresor

Det är inte svårt att förstå varför dessa resor blivit så populära. Att vandra är som balsam för både kropp och själ och att vandra i grupp ger en härlig gemenskap och ett trevligt sätt att uppleva nya platser på.Det är inte svårt att förstå varför dessa resor blivit så populära. Att vandra är som b...

Nyheter

Nyheter

Här ser du våra senast tillagda resor. Vill du få erbjudanden, reseinspriation och nyheter? Registrera dig då för vårt nyhetsbrev längre ner på sidan.

Resekalender
16/4Almunecar, Andalusienfrån 15 880:-
23/4Relaxa i Tallinnfrån 4 980:-
27/4Skottland Whisky från 14 980:-
1/5Tallinnkryssningfrån 1 450:-
12/5Äldregalan i Örnsköldsvikfrån 1 330:-
Kontakta oss
Adress:
Lind Tour
Byvägen 17
913 42 OBBOLA