Skip to main content

Änglagård Musikal

Colin Nutleys film Änglagård hade premiär 1992 och blev genast en stor succé. Från september ger vi dig möjligheten att uppleva filmklassikern när den får nytt liv som musikal på Oscarsteaterns scen.

I huvudrollerna ser ni Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen (Så som i Himmelen) och Lindy Larsson tillsammans med folkkära skådespelare, stor ensemble och orkester.

Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsbesked som blir startskottet för Fannys (Tuva B Larsen) jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta, följeslagare Zac (Lindy Larsson) lämnar de nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Byns matriark, Rut Flogfält (Helen Sjöholm), har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Gottfrid Pettersson (Tommy Körberg) vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivar (Gustav Levin) blommar upp när det färgstarka paret dyker in i deras liv. Fannys och Zacs storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor, och gamla hemligheter stiger upp till ytan. Men det blir också möten och kärlek som skapar nya, livslånga band.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Stockholm

  På vår färd ner till Stockholm stannar vi för bussfika och lunchstopp. I Stockholm checkar vi in på centralt belägna Scandic Grand Central, ett stenkast från Centralstationen, restauranger och Oscarsteatern. Kvällen fri.

 • Dag 2: Stockholm och Änglagård

  Efter frukost har du hela dagen fri att spendera efter egna önskemål. Teatern börjar kl 19:30 dit vi har promenadavstånd från hotellet.

 • Dag 3: Hemresa

  Vi njuter av en god hotellfrukost innan vi checkar ut och lastar in vårt bagage i bussen. Stopp för lunch och bensträckare under dagen och vi är åter i Ö-vik/Umeå mot kvällen.

 • Avbokningsvillkor

  Fri avbokning tom 4/6. Därefter återbetalas ej anmälningsavgiften på 1000:- = kostnad för teaterbiljett. I övrigt fri avbokning fram till 30 dagar före. 30-14 dagar före debiteras 500:- utöver anmälningsavgiften, Vid avbokning 13-4 dagar före debiteras 50% av resans pris. Vid avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Umeå C Centralstationen 08:30
Hörnefors Hpl E4 08:50
Nordmaling Resecentrum 09:10
Husum Hpl E4 09:30
Örnsköldsvik Resecentrum 10:00
Bjästa Hpl E4 10:10
Docksta E4 Marina 10:30
Höga Kusten Hotellet 11:00
Härnösand Gulf 11:50
Timrå Hpl E4 12:15
Sundsvall Busstation Navet 12:30

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
13/10FleraScandic Grand Central
Nyhet!
Mer än 84 280:-BokaMer information

Hotell

Övernattning dag 1 - 3

Scandic Grand Central
Ett New York-inspirerat one of a kind-hotell mitt i city bara ett stenkast från Stockholms centralstation. Här kan du äta en god middag i Teaterbrasseriet, vägg i vägg med Vasateatern i en avspänd och...
Resekalender
16/4Almunecar, Andalusienfrån 15 880:-
Kontakta oss