Skip to main content

Iggesundsrevyn

Äntligen är det så dags för den efterlängtade revyn igen. Som vanligt dras revyridån upp på Iggesunds Folkets Hus. Östen Eriksson och Jens Kristensen drabbar samman på scenen i en hejdundrande kavalkad av sketcher, sånger och monologer passerar årets händelser revy. Allt som vanligt smakfullt inramat av revybaletten, som de senaste åren kammat hem flertalet SM titlar. Och på orkesterhyllan huserar återigen fyra av länets absolut bästa musiker.

Nytt för i år är att vi bor på Hudiksvalls nyaste hotell, Strandpiren vars restaurangen är prisad i White Guide 2018 och 2019.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Du som reser med oss behöver visa upp giltigt covidbevis samt legitimation.
  Du kan antingen visa upp ett utskrivet vaccinationsbevis eller så visar du upp det digitalt i din mobiltelefon.

 • Dag 1: På väg till Iggesundsrevyn

  Under dagen stannar vi för ett matigt bussfika. Väl i Hudiksvall checkar vi in på familjeägda Hotell Strandpiren vid vattenbrynet i hamnen. . Runt 16:30 serveras en trerätters middag på vårt fina hotell. Mätta och belåtna vi den korta sträckan till Iggesund, Folkets Hus för revy. Efter många goda skratt så återvänder vi till vårt hotell för trevlig samvaro och övernattning.

 • Dag 2: Hemresa

  Efter en god frukost på hotellet vänder vi sedan norrut. Bussfika vid Höga kusten bron innan vi tar sista sträckan hem.

 • Avbokningsvillkor

  Fri avbokning fram till 40 dagar före avresa. Vid avbokning 39-11 dagar före debiteras 500:- per person. Vid avbokning 10 dagar eller mindre kvar debiteras 100%.

Karta