Teater och nöjesresor

Sätt guldkant på tillvaron med sång, musik och dans, roliga revyer, teaterföreställningar och shower.

 

Sommarteater i Skellefteå

Sommarteater i Skellefteå

Västerbottensteatern ger årets sommarteater, Wendy & Peter Pan i vackra Medelforsparken.Dessutom får vi en guidad visning av Sara Kulturhus.

1 dagar från 1 350:- Läs mer
Sommarrevy Lösdrift

Sommarrevy Lösdrift

Skrattfest i det gröna -Mittrevyn bjuder på sommarshowen Lösdrift, en föreställning där de går lös på vår samtid i en drift med det mesta. Varmt välkommen på en musikalisk föreställning med mycket humor ute i det gröna, i den vackra parken bakom anrika Logen i Härnösand. Buss från Umeå.

1 dagar från 1 250:- Läs mer
GES i Örnsköldsvik

GES i Örnsköldsvik

Bussresa från Umeå. Stanna världen en stund med GES. En helkväll med middag och show i Örnsköldsvik.

1 dagar från 1 680:- Läs mer
Musikalen Bodyguard

Musikalen Bodyguard

Äntligen kommer den hyllade succémusikalen The Bodyguard till Sverige. Musikalen är baserad på en av 90-talets största filmfenomen ”The Bodyguard” med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Åk med Lind Tour så får du även en Cinderellakryssning i paketet.

3 dagar från 3 980:- Läs mer
Musikalen Tootsie & Cinderella

Tootsie

Den prisbelönta Broadwaysuccén Tootsie kommer till Oscarsteatern i Stockholm hösten 2022. Robert Gustafsson spelar Tootsie i denna färgsprakande musikalkomedi som är baserad på den Oscarsbelönade filmen med Dustin Hoffman i huvudrollen från 1982. Åk med Lind Tour så får ni även en Cinderellakrys...

3 dagar från 3 995:- Läs mer
De 39 stegen - Sara kulturhus 30/11

De 39 stegen - Sara kulturhus

På Sara Kulturhus i Skellefteå ger Västerbottensteatern Hitchcock klassikern DE 39 STEGEN – en rafflande thrillerkomedi.

1 dagar från 1 080:- Läs mer