Ullared

Resefakta:

Resdagar: 4
Avresa: 20-10-15

Pris: 3.760 kr

Boka online

 

 

Detta är turen för dig som vill tjäna på att resa! GeKå:s varuhus i Ullared är Skandinaviens största varuhus och förmodligen även det billigflertalet restauranger i Ullared. För att underlätta hanteringen av era inköp håller vi med sopsäckar som ni packar era varor i och märker med namn. Vi bor på hotellet i Ullared, ett stenkast från Gekås, så du kan komma och gå som du vill mellan shopping och hotellet.

 
Dag 1

Avresa se tidtabell. Stopp för bensträckare och matraster under dagen. Sen kväll anländer vi till Ullared och Hotellet, där vi bor i två nätter. Rummen är stora och utrustade med en dubbelsäng och 2 extra sängar. Ni bor lätt tre/fyra stycken i ett rum och får på så sätt en billigare resa. Rummen är utrustade med köksskåp, diskho, kylfack och möjlighet att koka kaffe/te. Tepåsar och pulverkaffe finns på rummet.

 

Dag 2 “Shop til you drop”

Frukost på hotellet. Idag är det shopping som gäller. Gekås har öppet från 07.00 till 20.00, du lägger upp dagen som du vill. Ett tips, handla på morgonen och eftermiddagen. Det brukar vara mest folk mellan 12.00-15.00. Lunch och middag äter du antingen på Gekås restaurang eller på ett av flertalet restauranger i Ullared. För att underlätta hanteringen av era inköp håller vi med sopsäckar som ni packar era varor i och märker med namn.

Dag 3

Frukost på hotellet och sen ges det tid för förmiddagsshopping innan vi checkar ut från hotellet. Kl 13.00 lämnar vi Ullared och Gekås för denna gång. Dagens etapp går till Uppsala där vi i natt vilar ut på Scandic Nord. Vi äter en gemensam middag på hotellet.

Dag 4

Vi tar sovmorgon idag och efter en härlig hotellfrukost rullar vi vidare norrut. Under dagen stannar vi för lunch och bensträckare. Vi beräknas vara åter i Umeå runt 18-tiden.

Avresedatum 20-10-15

Pris 3.760:-

Tidtabell Umeå Centralstation – 06.00, Ö-vik resecentrum 07.30

Ingår Bussresan, 3 x hotell inkl frukostbuffé, 1 x middag, bussfika.

Tillägg Enkelrum 1200:-

Avbokningsvillkor
Fri avbokning fram till 30 dagar före avresan.
Från 30 dagar till 14 dagar före resan är anmälningsavgiften på 700:- förverkad. Senare än 2 veckor före avresa debiteras 50% av resans
pris. Inom 24 timmar före avresa kan ingen återbetalning ske.