Ullared 21/10 Fullt!

Resefakta:

Resdagar: 4
Avresa:  2021-10-21

Pris: 3.880 kr

 

 

Detta är turen för dig som vill tjäna på att resa! GeKå:s varuhus i Ullared är Skandinaviens största varuhus och förmodligen även det billigaste. Vi bor på hotellet i Ullared, ett stenkast från Gekås, så du kan komma och gå som du vill mellan shopping och hotellet. 

Dag 1

Avresa se tidtabell. Stopp för bensträckare och matraster under dagen. Sen kväll anländer vi till Ullared och Hotellet, där vi bor i två nätter. Rummen är stora och utrustade med en dubbelsäng och 2 extra sängar. Ni bor lätt tre/fyra stycken i ett rum och får på så sätt en billigare resa. Rummen är utrustade med köksskåp, diskho, kylfack och möjlighet att koka kaffe/te. Tepåsar och pulverkaffe finns på rummet.

Dag 2

Frukost på hotellet. Idag är det shopping som gäller. och vi bor endast 250 meter från varuhuset som har öppet från tidig morgon till sen kväll. Ett tips, handla på morgonen och eftermiddagen. Det brukar vara mest folk mellan 12.00-15.00. Lunch och middag äter du antingen på Gekås restaurang eller på ett av flertalet restauranger i Ullared. För att underlätta hanteringen av era inköp håller vi med sopsäckar som ni packar era varor i och märker med namn.

Dag 3

Frukost på hotellet och sen ges det tid för förmiddagsshopping innan vi checkar ut från hotellet. Kl 13.00 lämnar vi Ullared och Gekås för denna gång. Dagens etapp går till Uppsala där vi i natt vilar ut på Scandic Nord. Vi äter en gemensam middag på hotellet.

Dag 4

Efter en härlig hotellfrukost rullar vi vidare norrut. Under dagen stannar vi för lunch och bensträckare. Vi beräknas vara åter i Umeå runt 17-tiden.

 

Avresedatum  2021-10-21

Pris 3.880:-

Tidtabell Umeå Centralstation – 06.00, Ö-vik resecenter 07.30

Ingår
Bussresa, 3 x del i dubbelrum inkl frukostbuffé, 1x middag, bussfika, plastsäckar att packa inköpen i.

Flerbäddsrum
Trebädd 3460:- /person
Fyrbäddsrum 3260:- /person


Tillkommer
Enkelrumstillägg 1350:-


Betalningsvillkor: Resan skall vara betald senast 30 dgr före avresa. – Ingen anmälningsavgift i år.

Avbokningsvillkor:  Fri avbokning fram till 30 dagar före avresan. Från 30 dagar till 14 dagar före resan debiteras 500:- .
Avbokning 13-4 dagar före avresa debiteras 50% av resans pris. Vid 3 dagar före eller senare blir kostnaden 100%.

Åtgärder för säkert resande med anledning av Covid -19

Vi har begränsat antalet resenärer till ca 35 personer (beroende på busstorlek) tillsvidare. Du behåller samma sittplats under hela resan. Det finns handsprit att tillgå på bussarna, men ta gärna med egen handsprit.  Och naturligtvis stannar du hemma om du har symptom.

 

 

Vaccinationsbevis!
Hämta ditt vaccinationsbevis här!
Boka & res tryggt!
Boka & res tryggt
Resebyrån flyttar hem
Busstransportör
Coronaviruset