Skip to main content

Ullared

Detta är turen för dig som vill tjäna på att resa! GeKå:s varuhus i Ullared är Skandinaviens största varuhus och förmodligen även det billigaste. Vi bor på hotellet i Ullared, ett stenkast från Gekås, så du kan komma och gå som du vill mellan shopping och hotellet.

 

Varuhuskarta: varuhuskarta-220906-web.pdf (gekas.se)

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Ullared

  Under dagen stannar vi för bensträckare, lunch och middag.Sen kväll anländer vi till Ullared och Hotellet, där vi bor i två nätter. Rummen är stora och utrustade med en dubbelsäng och 2 extra sängar. Ni bor lätt tre/fyra stycken i ett rum och får på så sätt en billigare resa. Rummen är utrustade med köksskåp, diskho, kylfack och möjlighet att koka kaffe/te. Tepåsar och pulverkaffe finns på rummet.

 • Dag 2: Shopping

  Frukost på hotellet. Idag är det shopping som gäller och vi bor endast 250 meter från varuhuset som har öppet från tidig morgon till sen kväll. Ett tips, handla på morgonen och eftermiddagen. Det brukar vara mest folk mellan 12.00-15.00. Lunch och middag äter du antingen på Gekås restaurang eller på ett av flertalet restauranger i Ullared. För att underlätta hanteringen av era inköp håller vi med sopsäckar som ni packar era varor i och märker med namn.

 • Dag 3: Mot Uppsala

  Frukost på hotellet och sen lite tid för förmiddagsshopping innan vi checkar ut från hotellet. Kl 12.00 lämnar vi Ullared och Gekås för denna gång. Dagens etapp går till Uppsala där vi i natt vilar ut på Scandic Nord. Vi äter en gemensam middag på hotellet.

 • Dag 4: Hemresa

  Efter en härlig hotellfrukost rullar vi vidare norrut. Under dagen stannar vi för lunch och bensträckare. Vi beräknas vara åter i Umeå runt 17-tiden.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Umeå Centralstationen 06:00
Hörnefors hpl E4 06:20
Nordmaling Resecentrum 06:50
Husum Hpl E4 07:00
Örnsköldsvik Resecentrum 07:30
Docksta Hpl E4, Marina 08:00
Höga Kusten Hotellet 08:30
Härnösand Gulf 09:20
Timrå Hpl E4 09:45
Sundsvall Busstationen Navet 10:00

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
19/10FleraBoende på UllaredsresanMer än 84 790:-BokaMer information

Hotell

Övernattning dag 1 - 3

Gekås hotell

Övernattning dag 3 - 4

Scandic Uppsala Nord
Resekalender
16/4Almunecar, Andalusienfrån 15 880:-
Kontakta oss