Tommy Körberg Grand Finale 1/4

Resefakta:

Resdagar: 3
Avresa:  2022-04-01

Pris: 4.280 kr

 

Grand Finale är en svindlande show som bjuder på en resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler. Tommy Körberg berättar anekdoter om sitt liv med pop, progg, världsstjärnor och glitter. Ackompanjerad av 8 virtuosa musiker bjuder Tommy Körberg på sina saftigaste musikaliska milstolpar från mer än ett halvt sekel. Grand Finale ger även publiken möjlighet att upptäcka en mer ödmjuk, entusiastisk och tacksam person, bortom rubrikernas karikatyrer. En man som helt enkelt är glad över att stå på en scen igen och göra det han är bäst på – sjunga så att det berör. 

Dag 1

Milen rullar på längs E4 och vi stannar för bussfika, lunch och bensträckare under dagen. Mot eftermiddagen checkar vi in på fina och centralt belägna designhotellet Clarion Hotel Sign. Kvällen fri.
Läs mer om hotellet här:

 

Dag 2

Dagen fri för egna aktiviteter. I kväll blir det Grand Finale på Dansens Hus. Vi har bra platser i mittenpartiet på främre parkett. Från vårt hotell är det endast 4 minuters promenad till Dansens Hus och kvällens föreställning som börjar kl 19.30.

Dag 3

Efter en härlig hotellfrukost så checkar vi ut och kl 10.00 avgår vår buss hemåt igen. Stopp för lunch och bensträckare under dagen.

Avresedatum  2022-04-01

Pris 4.280:-

Tidtabell Umeå Centralstation – 07.30,  Hörnefors hpl E4 07.50, Nordmaling resecenter 08.10, Husum hpl E4 08.30, Ö-vik resecenter 09.00

Ingår Bussresan, , bussfika, del i dubbelrum inkl frukost, parkettbiljett rad 11-14, reseledare.

Tillägg Enkelrum 800:-

Betalningsvillkor

Anmälningsavgift 900:-  Slutbetalning 15 dagar före avresa.

Avbokningsvillkor

Vid ev. avbokning återbetalas ej anm.avg = kostnad för teaterbiljett. I övrigt fri avbokning fram till 30 dagar före. 30-14 dagar före debiteras 500:- utöver anmälningsavgiften, 13-4 dagar före 50% i avbokningskostnad. Vid
avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%.

OBS! Från 1 december måste man kunna visa vaccinationsbevis för att få gå på bio, inomhuskonserter och teaterföreställningar med fler än 100 personer. Att skaffa eller förnya ett gammalt vaccinationsbevis är enkelt.
Vaccinationsbevisen, ibland kallade covidpass eller covidbevis, har en begränsad giltighetstid och kan behöva förnyas. Kontrollera giltighetstiden på era vaccinationsbevis i tid före erat besök. Har giltighetstiden passerats är det enkelt att förnya vaccinationsbeviset genom att besöka webbplatsen covidbevis.se. Alla som har vaccinerats med två doser kan skaffa vaccinationsbevis på covidbevis.se.

Nya resor!
Vaccinationsbevis!
Hämta ditt vaccinationsbevis här!

Medtages på teater/revyresor, Cinderellakryssningar och utrikesresor.

Boka & res tryggt!
Boka & res tryggt
Resebyrån flyttar hem
Busstransportör
Coronaviruset