Tallinnkryssning

Resefakta:

Resdagar: 3

Avresa:    Alla avgångar under 2020 är inställda pga Covid 19.

Pris från:

Boka online

OBS! Vi tar in max 30 resenärer i bussen för att hålla lite distans för allas säkerhet. (Gäller tillsvidare)

Följ med på en lyxig kryssning till mysiga Tallinn. Vi åker med Tallinks fartygen Baltic Queen och Victoria. Med två nätter ombord hinner vi njuta av god mat och dryck i någon av de tre restaurangerna. Shoppa till förmånliga havspriser och varför inte varva ner i bastun eller jacuzzin i relaxavdelningen? Dessutom kan vi se fram emot underhållning varje kväll, – show & dans i nattklubben Starlight Palace, trubadur och karaoke i puben, barer, casino, mm. Fartyget lägger till nästa mitt i stan, och sedan är det bara att upptäcka alla charmiga slingrande kullerstensgränder, här finns bra shoppingutbud, vacker arkitektur, mysiga caféer och restauranger. Vår duktiga reseledare Birgit ser till att du trivs.

Dag 1

Avresa enligt tidtabell. Under dagen stannar vi för bussfika och Lunch i Tönnebro. Ankomst till Stockholm ca kl 15.30. Inkvartering i högt belägna 2-bädds insideshytter. Njut sedan av kvällen ombord!

Dag 2

Tallinn är en av Europas bäst bevarade medeltidsstäder och en rundtur här rekommenderas varmt. Vid ankomsten besöker de som önskar butiken Calle, där man kan handla alkoholvaror till förmånliga priser och lasta direkt i vår buss. Betalning med kort eller euro. Därefter påbörjas rundturen (min. antal 6 st). Sedan ges fri tid för shopping i Tallinns välförsedda varuhus med angenäma priser. Spännande är även torghandeln, samt att handla diverse stickade produkter till otroliga priser. Det finns även lyxiga varuhus som lockar med det senaste modet. Färjan avgår kl 18.00. Vi har samma hytter på hemresan.

Dag 3

Ankomst till Stockholm 10.15. Stopp för lunch under eftermiddagen. Åter i Umeå 21.00.

Avresedatum   

Pris från 

Tidtabell

Umeå Centralstation 05.30

Ö-vik Resecentrum 07.00
Höga Kusten hotellet 07.50

Härnösand Gulf 08.50

Timrå hpl E4 09.15

Sundsvall Busstation 09.30

OBS! PASS  eller EU id-kort krävs!

Ingår Buss med wifi, 2-bädds insideshytter med WC/dusch, bussen medföljer till Tallinn och inhandlade varor lastas i bussen. Reseledare.

Tillägg 

Utsides hytt 200:-/person

Enkelhyttstillägg: 300:-

Matpaket 946:- (Två middagar och två frukostar ombord.)

Endast frukost t/r 286:-

Valuta Euro

 

NYHET! Höstens Slow Cruise med Cinderella
NYHET! Nytt datum!
NYHET! Östersjökryss 2021
NYHET! Teater 2021
INFORMATION CORONA