Tallinn Vinter VIP

Resefakta:

Resdagar: 3

Avresa:   2020-02-02

Pris från: 895 kr

Boka online

Kasta loss och följ med på vår VIP-kryssning till Tallinn. Förutom resan med buss och hytt så ingår även en välkomstdrink och en buffé med dryck. Vi åker med Tallinks fartyg Victoria. Med två nätter ombord hinner vi njuta av god mat och dryck i någon av de tre restaurangerna. Shoppa till förmånliga havspriser och varför inte varva ner i bastun eller jacuzzin i relaxavdelningen? Dessutom kan vi se fram emot underhållning varje kväll, – show & dans i nattklubben Starlight Palace, trubadur och karaoke i puben, barer, casino, mm. Fartyget lägger till nästa mitt i stan, och sedan är det bara att upptäcka alla charmiga slingrande kullerstensgränder, här finns bra shoppingutbud, vacker arkitektur, mysiga caféer och restauranger. Vår duktiga reseledare Birgit ser till att du trivs.

Dag 1

Avresa enligt tidtabell. Under dagen stannar vi för bussfika och Lunch i Tönnebro. Ankomst till Stockholm ca kl 15.30. Inkvartering i högt belägna 2-bädds insideshytter. I buffématsalen får Lind Tours gäster ett glas mousserande före maten. (Alkoholfritt alt finns också). Njut sedan av kvällen ombord!

Dag 2

Tallinn är en av Europas bäst bevarade medeltidsstäder och en rundtur här rekommenderas varmt. Vid ankomsten besöker de som önskar butiken Calle, där man kan handla alkoholvaror till förmånliga priser och lasta direkt i vår buss. Betalning med kort eller euro. Därefter påbörjas rundturen (min. antal 6 st). Sedan ges fri tid för shopping i Tallinns välförsedda varuhus med angenäma priser. Spännande är även torghandeln, samt att handla diverse stickade produkter till otroliga priser. Det finns även lyxiga varuhus som lockar med det senaste modet. Färjan avgår kl 18.00. Vi har samma hytter på hemresan.

Dag 3

Ankomst till Stockholm 10.15. Stopp för lunch under eftermiddagen. Åter i Umeå runt 21.00.

Avresedatum  2020-02-02

Pris 895:-

Tidtabell

Umeå Centralstation 05.30

Ö-vik Resecentrum 07.00
Höga Kusten hotellet 07.50

Härnösand Gulf 08.50

Timrå hpl E4 09.15

Sundsvall Willys Ortviken 09.30

OBS! PASS  eller EU id-kort krävs!

Ingår Buss med wifi, 2-bädds insideshytter med WC/dusch, en välkomstdrink, en buffé inkl dryck på utresan, bussen medföljer till Tallinn och inhandlade varor lastas i bussen. Reseledare.

Tillägg Utsides hytt 200:-/person  Enkelhyttstillägg: 300:-  Frukost t/r 286:-

Valuta Euro