Tallinn Februarispecial!

Resefakta:

Resdagar: 3

Avresa:      2022-02-27

Pris: 1.195:-

Bussresa, hytt, välkomstdrink, buffé inkl dryck, reseledare!

Kasta loss och följ med på vår vinterresa till Tallinn. Förutom bussresa och hytt så ingår även ett glas bubbel och buffé inkl dryck på utresan. Som vanligt är vår duktiga reseledare Birgit med på resan. Vi åker med Tallinks fartyg Baltic Queen. Med två nätter ombord hinner du njuta av god mat och dryck i någon av de tre restaurangerna. Shoppa till förmånliga havspriser. Dessutom kan du se fram emot underhållning som show & dans i nattklubben Starlight Palace, trubadur och karaoke i puben, barer, casino, mm. Fartyget lägger till nästa mitt i stan, sedan är det bara att upptäcka alla charmiga slingrande kullerstensgränder, här finns bra shoppingutbud, vacker arkitektur, mysiga caféer och restauranger.


PS! Så här års kan det vara kallt i kustnära Tallinn, så ta varma kläder för en trevlig dag i land.

Dag 1

Avresa enligt tidtabell. Under dagen stannar vi för bussfika och lunch. Ankomst till Stockholm ca kl 15.30. Inkvartering i högt belägna 2-bädds insideshytter. med WC/dusch. Sedan träffas vi för välkomstdrink och buffé. Färjan avgår 17.30. Njut sedan av kvällen ombord!

Dag 2

Ankomst Tallinn 10.45 lokal tid. Tallinn är en av Europas bäst bevarade medeltidsstäder och en rundtur här rekommenderas varmt. Vid ankomsten besöker de som önskar butiken Calle, där man kan handla alkoholvaror till förmånliga priser och lasta direkt i vår buss. Betalning med kort eller euro. Därefter påbörjas rundturen (min. antal 6 st). Sedan ges fri tid för shopping i Tallinns välförsedda varuhus med angenäma priser. Spännande är även torghandeln, samt att handla diverse stickade produkter till otroliga priser. Det finns även lyxiga varuhus som lockar med det senaste modet. Färjan avgår kl 18.00 lokal tid, senast 17.30 måste vi vara ombord. Vi har samma hytter på hemresan.

Dag 3

Ankomst till Stockholm 10.15. Stopp för lunch under eftermiddagen. Åter i Umeå 21.00.

Avresedatum  2022-02-27   

Pris 1.195-

Reservation för ev. bränslehöjningar.

Tidtabell

Umeå Centralstation 05.30
Hörnefors hpk E4 05.50
Nordmaling resecenter 06.10
Ö-vik Resecentrum 07.00
Höga Kusten hotellet 07.50
Härnösand Gulf 08.50
Timrå hpl E4 09.15
Sundsvall Busstation 09.30

OBS! PASS  eller EU id-kort krävs!
Du behöver även ett bevis på att du fått två vaccindoser. Detta hämtas gratis på covidbevis.se. Där finns även information hur du gör om du inte har e-legitimation.
Ta med munskydd, då restriktionerna snabbt ändras och kan vara ett krav i butiker och restauranger i Estland.

 

Ingår Buss med wifi, bussfika, 2-bädds insideshytter med WC/dusch, välkomstdrink och buffé inkl dryck på utresan, bussen medföljer till Tallinn och inhandlade varor lastas i bussen. Reseledare.

Tillval 

I bokningen kan du välja tillval som frukost t/r, och uppgradera hyttkategorin.

 

Valuta Euro

Avbokningsvillkor
Mellan 30-14 dagar före debiteras 500:- i avbokningsavgift. Avbokning 13-4 dagar före debiteras 50% av resans pris. Vid 3 dagar eller mindre blir avbokningskostnaden 100%.

 

 

 

Nya resor!
Vaccinationsbevis!
Hämta ditt vaccinationsbevis här!

Medtages på teater/revyresor, Cinderellakryssningar och utrikesresor.

Boka & res tryggt!
Boka & res tryggt
Resebyrån flyttar hem
Busstransportör
Coronaviruset