Saturday Night Fever 3/12 Fullt

Resefakta:

Resdagar: 3
Avresa:  2021-12-03   Fullbokat!

Pris: 4.280 kr

 

 

 

Discofeber på Chinateatern! Häng med till Stockholm och upplev 70- talets  discoera med de klassiska hitlåtarna – Staying Alive, Night Fever, Tragedy och så vidare. Den färgsprakande musikalen förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta discorytmer och partyliv. Här finns fantastiska dansnummer, discokulan, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna. I spetsen för en stjärnspäckad och sällsynt hårdsvängande ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys mamma och pappa ser ni Suzanne Reuter respektive Samuel Fröler. Den kvinnliga huvudrollen Stephanie Mangano spelas av Kristina Lindgren. På scen ser ni dessutom Sveriges bästa dansare utvalda av Bounce-koreografen Jennie Widegren. För regi och svensk översättning står Anders Albien.

 
Dag 1

På vår färd ner till Stockholm stannar vi för bussfika, bensträckare och lunch. Vi bor på centralt belägna Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen. Härifrån har vi promenadavstånd till restauranger och shopping.

Dag 2

Efter frukost är dagen fri för egna aktiviteter i huvudstaden. Vi äter gemensam middag på hotellet innan vi i lämplig tid åker till Chinateatern och föreställningen som börjar 19.30. Direkt efter föreställningens slut åker vi tillbaka till hotellet.

Dag 3

Frukost på hotellet och sedan börjar hemresan norrut. Lunchstopp och bensträckare under dagen.

Avresedatum  2021-12-03

Pris 4.280:-

Tidtabell  Skellefteå Busstation 08.00 Umeå Centralstation – 09.45, Ö-vik resecentrum 11.30

Ingår Bussresa, bussfika, 2x lunch, 1 x middag, del i dubbelrum inkl frukost,  biljetter främre balkong.

Tillägg Enkelrum 800:-

Betalningsvillkor

Anmälningsavgift 800:-  Slutbetalning 15 dagar före avresa.

Avbokningsvillkor
Vid ev. avbokning återbetalas ej anm.avg = kostnad för teaterbiljett. I övrigt fri avbokning fram till 30 dagar före. 30-14 dagar före debiteras 500:- utöver anmälningsavgiften, Vid avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%.

 

 

 

Vaccinationsbevis!
Hämta ditt vaccinationsbevis här!
Boka & res tryggt!
Boka & res tryggt
Resebyrån flyttar hem
Coronaviruset