Romeo & Julia -inställd!

 

Resefakta:

Resdagar: 1
Avresa:   2020-07-05  inställd

Pris: 995 kr

Boka Online!

 

OBS! Vi tar in max 30 resenärer i bussen för att hålla lite distans för allas säkerhet. (Gäller tom 1/9 till att börja med)

Västerbottensteatern ger årets sommarteater i vackra Medelforsparken, Skellefteå!

Lagom till vårt klassikerår har teaterns konstnärliga ledare skrivit ett helt nytt manus till klassikernas klassiker – Romeo & Julia. Så vad är då nytt? Allt och ingenting. I vår version är Romeo och Julia två vuxna, jämställda människor som möts och blir himlastormande kära.  Språket och relationerna är respektfullt uppdaterade och fördjupade men originalberättelsens starka budskap känner vi alla igen – kärleken känner inga gränser.

Precis som Shakespeare leker vi med rim, rytm och form men vi spränger också in massor av nyskriven sång och musik – det blir musikteater från början till slut. Allt framfört av en handplockad, skönsjungande och dansant ensemble. Även om vi befinner oss i 1600-talets Verona i såväl scenografi som kostym så är musiken modern vilket ger en uppsättning som spänner över 400 år. Mitt i den västerbottniska sommaren bjuder vi in er till historiens mest älskade kärlekshistoria, fylld av skratt, lycka och sorg.

13.30 Lunch på Medelfors hotell
15.00-17.30 Teater inkl pausfika
Hemresa efter föreställningen.
Åter i Umeå runt 20.00

OBS! Teatern spelas utomhus, så ta med kläder efter väder!

Avresedatum  2020-07-05 inställd

Pris 995:-

Tidtabell Umeå Centralstation 11.30, Sävar E4 hpl 11.40

Ingår Bussresa lunch, teater, pausfika.