Riga & Tallinn

Resefakta:

Resdagar: 4
Avresa: 5/8

Pris: 2.295:-

Boka online

 

 

 

Välkommen med på en resa till hjärtat av Baltikum med de två huvudstäderna Riga och Tallinn i en härlig kombination. Vi kryssar bekvämt med Tallinks fartyg och njuter av allt det goda som erbjuds ombord. Under vår resa upptäcker vi en av Europas bäst bevarade medeltidsstäder – Tallinn, stannar till för en förmånlig gränshandel, samt utforskar den gamla ”svensk-staden” Riga med dess fascinerande historia och vackra arkitektur. Här spenderar vi natten på hotell, innan vi efterföljande dag åter kryssar hem till Sverige.

Dag 1

Avresa enligt tidtabell. Vår resa går söderut till den kungliga huvudstaden där vi ca kl 17.00 checkar in på Tallinks fräscha färja. Vi får våra hytter, putsar av oss lite resdamm och sedan är kvällen fri.

Dag 2

Ankomst till Riga ca kl 11.00. Efter landstigningen rekommenderar vi varmt att följa med på vår guidade rundtur. Gamla stan är ett måste med sitt myller av kullerstensbelagda gator och färgglada, medeltida hus. Här finns också de stora kyrkorna som Domkyrkan och Peterskyrkan med sitt spetsiga torn. Vi checkar in på Tallik Hotel Riga, centralt beläget. Resten av eftermiddagen/kvällen fri.

Dag 3

Efter frukost checkar vi ut och beger oss norrut mot Tallinn och vid gränsen Lettland/Estland gör vi ett shoppingstopp i Ikla. Mot em når vi Tallinn och vår färja avgår kl 18.00.

Dag 4

Ankomst till Stockholm 10.15. Stopp för lunch på 17 rum & kök i Harmånger. Åter i Umeå 21.00.

 

Avresedatum 5/8 

Pris 2295:-

Tidtabell Umeå Centralstation 05,30

Ö-vik Resecentrum 07.00

Höga Kusten hotellet 07.50

Härnösand Gulf 08.50

Timrå hpl E4 09.15

Sundsvall Busstn. 09.30

 

Ingår Buss med wifi, 2-bädds insideshytter med WC/dusch, övernattning i Riga inkl frukost, reseledare.

Tillägg Enkelhytt/rum 800:- Fönsterhytt 400:- Guidad rundtur 160:-

Hotell Tallink Riga

Bra att veta Valuta Euro , Giltigt pass eller EU id-kort behövs

 

 

Vaccinationsbevis!
Hämta ditt vaccinationsbevis här!
Boka & res tryggt!
Boka & res tryggt
Resebyrån flyttar hem
Busstransportör
Coronaviruset