Resevillkor

Resegaranti: Lind Tour AB har enligt resegarantilagen ställt lagstadgad resegaranti till kammarkollegiet.

Resevillkor: För Lind Tours resor gäller i första hand nedanstående särskilda resevillkor. I övriga fall tillämpas branschens Allmänna resevillkor för paketresor.

Anmälan är bindande så snart den skriftliga eller muntliga beställningen är gjord.

Anmälningsavgift: Vi slopar anmälningsavgiften för resor under 2021. (Förutom på teaterresor)
Bokar du en bussresa betalas den 30 dagar före avresa.
Flygresor: anmälningsavgift betalas 10 dagar efter bokningen och slutbetalning 40 dagar före.

Reseförsäkring: Kontakta ditt hemförsäkringsbolag angående omfattningen av din försäkring. De flesta försäkringsbolag har reseförsäkring inkluderad i hemförsäkringen, men du kan behöva komplettera den till viss del. Glöm inte att notera försäkringsnumret och ta med det på resan – det underlättar vid hantering av eventuell skade-/olycksanmälan.

Avbeställningsskydd De flesta av oss har ett avbeställningsskydd via hemförsäkring eller via Visa/Mastercard, kolla med din bank vad som gäller för dig.

Avbokningsvillkor paketresor

Resa utan flyg
Allmänt tillämpar vi 30 dagars avbokningsfrist före avresa, men det kan förekomma avvikelser. Villkoren för respektive resa anges längst ner på resans sida och på bokningsbekräftelsen.

Resa med flyg
Allmänt tillämpar vi 70 dagars avbokningsfrist före avresa, men det kan förekomma avvikelser. Villkoren för respektive resa anges längst ner på resans sida och på bokningsbekräftelsen.

En-två dagars resa
Allmänt tillämpar vi 15 dagars avbeställningsfrist före avresa, men det kan förekomma avvikelser. Villkoren för respektive resa anges längst ner på resans sida och på bokningsbekräftelsen.

Avvikelser
Kostnader för arrangemang som teaterbiljetter, idrottsbiljetter, måltidsarrangemang och liknande som inte kan återlösas hos leverantör, återbetalas ej efter bekräftelse. För inställd konsert eller teater p.g.a. sjukdom eller annan orsak utanför vår kontrollmöjlighet ansvaras ej. Teater/konsertbiljetten återlöses enligt teaterns villkor.

 

Vaccinationsbevis!
Hämta ditt vaccinationsbevis här!
Boka & res tryggt!
Boka & res tryggt
Resebyrån flyttar hem
Busstransportör
Coronaviruset