Rain Man 8/10

Resefakta:

Resdagar: 3
Avresa: 21-10-08

Pris: 4.380 kr

 

 

 

I höst flyttar Rain Man in på Oscarsteatern i Stockholm med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson i huvudrollerna. Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna. Virtuoserna Jonas Karlsson och Robert Gustafsson spelar givetvis huvudrollerna igen men nu tillsammans med stjärnor som Sophia Ledarp, Lars Väringer med flera. En underbar och hjärtevärmande föreställning utlovas.

 
Dag 1

På vår färd ner till Stockholm stannar vi för bussfika, bensträckare och lunch. Beräknad ankomst till Scandic Grand central runt 17.30. Härifrån har vi promenadavstånd till restauranger och shopping.

Dag 2

Efter frukost är dagen fri för egna aktiviteter i huvudstaden. Innan teatern äter vi gemensam middag på hotellet som ligger mitt emot Oscarsteatern. Föreställningen  börjar 19.30.

Dag 3

Frukost på hotellet och sedan börjar hemresan norrut. Lunchstopp och bensträckare under dagen och vi bör vara åter i Umeå runt 19.30

Avresedatum 21-10-08

Pris 4.380:-

Tidtabell Umeå Centralstation – 07.30, Ö-vik resecentrum 09.00

Ingår Bussresa, bussfika, 2x lunch, 1 x middag, del i dubbelrum inkl frukost, kat. A biljetter. reseledare

Tillägg Enkelrum 1200:-

Betalningsvillkor

Anmälningsavgift 700:-  Slutbetalning 15 dagar före avresa.

Avbokningsvillkor
Vid ev. avbokning återbetalas ej anm.avg = kostnad för teaterbiljett. I övrigt fri avbokning fram till 30 dagar före. 30-14 dagar före debiteras 500:- utöver anmälningsavgiften, Vid avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%.

Åtgärder för säkert resande med anledning av Covid -19

Vi har begränsat antalet resenärer till ca 30 personer (beroende på busstorlek) tillsvidare. Du behåller samma sittplats under hela resan. Det finns handsprit att tillgå på bussarna, men ta gärna med egen handsprit. Chauffören organiserar påstigning och avstigning för att minimera trängsel. Och naturligtvis stannar du hemma om du har symptom.

Vi uppdaterar oss löpande om myndigheternas rekommendationer och riktlinjer. Så länge situationen kräver vidtar vi och våra samarbetspartners lämpliga åtgärder.

 

 

NYHET! Öl, vin och Vandring på Gotland
Ny Dagsresa
Smaka på Burträsk
Nyhet! Kulturresa i Dalarma
Boka & res tryggt!
Boka & res tryggt
Resebyrån flyttar hem
Coronaviruset