Skip to main content

Moulin Rouge

China Teatern i Stockholm förvandlas i höst till den legendariska och glamorösa nattklubben Moulin Rouge i 1890-talets Paris.

Den Oscarsbelönade filmen MOULIN ROUGE! med Nicole Kidman och Ewan McGregor i huvudrollerna, blir nu äntligen musikal i Sverige. Moulin Rouge! The Musical är en föreställning med extra allt, och ännu mer. En förförisk berättelse tillbaka till den romantiska och livsbejakande tidsepoken som kallas La Belle Époque.

Moulin Rouge! The Musical är ett musikaliskt och sceniskt fyrverkeri med över sjuttio av musikhistoriens absolut största hits. Publiken kommer att bjudas på låtar från bland andra David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, Rihanna, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John och Adele.

Jag är glad och stolt att äntligen få presentera denna magnifika produktion på svensk scen för första gången. Den här uppsättningen kommer knocka alla sinnen både visuellt och musikaliskt med spektakulära kostymer och scenografi. Det är den största satsningen i China Teaterns historia, säger Nanette Hayes, producent på produktionsbolaget 2Entertain

I den svenska musikalen är det Marsha Songcome och Andreas Wijk som gestaltar den passionerade kärleken mellan nattklubbsstjärnan Satine och den unga författaren Christian. 

Marsha Songcome är en av Sveriges största musikalstjärnor och har även gjort succé i London. Nu kommer hon återigen att stå på China Teaterns scen efter att ha blivit hyllad för sin roll som Nicki Marron i The Bodyguard.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Resan bör bokas senast den 1/8 då vi har avstämning på biljetterna.

 • Torsdag: Mot Stockholm

  På vår färd ner till Stockholm stannar vi för bussfika och lunchstopp. I Stockholm checkar vi in på centralt belägna Clarion Hotell Amaranten på Kungsholmen. Kvällen fri.

 • Fredag: Teater & Stockholm

  Efter frukost har du hela dagen fri att spendera efter egna önskemål. Teatern börjar kl 19:30 och vår buss tar oss dit och tillbaka.

 • Lördag: Hemresa

  Vi njuter av en god hotellfrukost innan vi checkar ut och lastar in vårt bagage i bussen. Stopp för lunch och bensträckare under dagen och vi är åter i Ö-vik/Umeå mot kvällen.

 • Avbokningsvillkor

  Fri avbokning tom 1/8. Därefter återbetalas ej anmälningsavgiften på 900:- = kostnad för teaterbiljett. I övrigt fri avbokning fram till 30 dagar före. 30-14 dagar före debiteras 500:- utöver anmälningsavgiften, Vid avbokning 13-4 dagar före debiteras 50% av resans pris. Vid avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Umeå C Centralstationen 08:00
Hörnefors Hpl E4 08:20
Husum Hpl E4 09:00
Örnsköldsvik Resecentrum 09:30
Bjästa Hpl E4 09:40
Nordmaling Resecentrum 09:40
Docksta E4 Marina 10:00
Höga Kusten Hotellet 10:30
Härnösand Gulf 11:20
Timrå Hpl E4 11:45
Sundsvall Busstation Navet 12:00

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
9/11FleraClarion Hotell Amaranten
Nyhet!
Mer än 84 280:-BokaMer information

Hotell

Övernattning dag 1 - 3

Clarion Hotell Amaranten
På Clarion Hotel Amaranten möter du ett boutiquehotell i storformat med spännande design influerad av 60-talsflärd. Hotellet ligger i centrala Stockholm i omtyckta stadsdelen Kungsholmen med närhet ti...
Resekalender
8/6Skagerrak runtfrån 16 780:-
Kontakta oss