Skip to main content

Cinderella & Moulin Rouge

Julbordskryssning med Cinderella & Musikalen Moulin Rouge

China Teatern i Stockholm förvandlas i höst till den legendariska och glamorösa nattklubben Moulin Rouge i 1890-talets Paris.

Den Oscarsbelönade filmen MOULIN ROUGE! med Nicole Kidman och Ewan McGregor i huvudrollerna, blir nu äntligen musikal i Sverige. Moulin Rouge! The Musical är en föreställning med extra allt, och ännu mer. En förförisk berättelse tillbaka till den romantiska och livsbejakande tidsepoken som kallas La Belle Époque.

Moulin Rouge! The Musical är ett musikaliskt och sceniskt fyrverkeri med över sjuttio av musikhistoriens absolut största hits. Publiken kommer att bjudas på låtar från bland andra David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, Rihanna, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John och Adele.

Jag är glad och stolt att äntligen få presentera denna magnifika produktion på svensk scen för första gången. Den här uppsättningen kommer knocka alla sinnen både visuellt och musikaliskt med spektakulära kostymer och scenografi. Det är den största satsningen i China Teaterns historia, säger Nanette Hayes, producent på produktionsbolaget 2Entertain

I den svenska musikalen är det Marsha Songcome och Andreas Wijk som gestaltar den passionerade kärleken mellan nattklubbsstjärnan Satine och den unga författaren Christian. 

Marsha Songcome är en av Sveriges största musikalstjärnor och har även gjort succé i London. Nu kommer hon återigen att stå på China Teaterns scen efter att ha blivit hyllad för sin roll som Nicki Marron i The Bodyguard.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Resan bör bokas senast den 1/8 då vi har avstämning på biljetterna.

 • Torsdag: Mot Stockholm, Cinderella

  På vår färd ner till Stockholm stannar vi för bussfika och lunch. Kl 17.00 lägger Cinderella ut med sikte på Åland. Vi inkvarteras i högt belägna hytter och njuter sedan av det goda julbordet som dukats upp. Sedan är kvällen din, ta en sväng om i nattklubben, koppla av i pianobaren eller besök puben där en duktig trubadur alltid underhåller.

  Mot Stockholm, Cinderella
 • Fredag: Teater & Stockholm

  Frukost serveras på däck 8 i buffématsalen under förmiddagen och vi njuter sedan av en avkopplande dag ombord medans vi kryssar tillbaka till Stockholm. Kl 14.00 går vi i land och åker den korta biten till Clarion Hotell Amaranten, beläget på Kungsholmen. Föreställningen börjar 19.30 på Chinateatern dit vi åker bekvämt med vår buss båda vägarna.

 • Lördag: Hemresa

  Vi njuter av en god hotellfrukost innan vi checkar ut och lastar in vårt bagage i bussen. Därefter får du egen tid att utforska huvudstaden. Vår buss möter upp på eftermiddagen för hemfärd. Åter i Umeå runt midnatt.

 • Avbokningsvillkor

  Fri avbokning tom 1/8. Därefter återbetalas ej anmälningsavgiften på 900:- = kostnad för teaterbiljett. I övrigt fri avbokning fram till 30 dagar före. 30-14 dagar före debiteras 500:- utöver anmälningsavgiften, Vid avbokning 13-4 dagar före debiteras 50% av resans pris. Vid avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Viking Cinderella
Hytterna är utrustade med handdukar, dusch och toalett. Med Lind Tour bor du alltid högt upp, från däck 6-10. Välsorterad taxfree Spa-avdelning med jacuzzi, ångbastu, kallvak, pool, bastu och hälsobar...

Övernattning dag 2 - 3

Clarion Hotell Amaranten
På Clarion Hotel Amaranten möter du ett boutiquehotell i storformat med spännande design influerad av 60-talsflärd. Hotellet ligger i centrala Stockholm i omtyckta stadsdelen Kungsholmen med närhet ti...
Resekalender
3/12Tallinnkryssning julmarknadfrån 1 450:-
27/1Fars på Folkan i Iggesundfrån 2 950:-
4/2Äldregalan till sjössfrån 2 180:-
10/3Tallinn Vinterspecialfrån 1 650:-
15/3Änglagård Musikalenfrån 4 380:-
Kontakta oss