Miami med Karibienkryssning

Resefakta:

Resdagar: 15

Avresa:  18/2 2019

 

Pris:  37.200:-

Onlinebokning

 

Fort Lauderdale, George Town, Grand Cayman, Aruba, Curacao

Följ med oss på en underbar resa till solskensstaten Florida toppat med en lyxig kryssning i Karibien!
Vi inleder resan med tre nätter i Miami där vi varvar trevliga utflykter längst palmkantade gator med shopping,
restauranger, nöjen, samt sol och bad på världskända stränder. Därefter väntar en fantastisk 10-dagars kryssning
med mäktiga fartyget Celebrity Silhouette. Vi bor i bekväma balkonghytter, njuter av god mat och dryck, shower
och underhållning i världsklass, samt upptäcker spännande destinationer under en oförglömlig resa.å fartygen Isabelle och Romantika kan du äta gott, shoppa till förmånliga havspriser och se fram emot underhållning i form av trubadurer och shower varje kväll. 

 

Dag 1 Umeå-Arlanda

Vi träffas på Umeå Airport för att påbörja vårt reseäventyr i väst. Första etappen tar oss till Arlanda där vi vid ankomst checkar in för en natt på Clarion Hotel Arlanda.

Dag 2 Arlanda-Miami

Efter frukost på hotellet stundar nu flygresan till USA och Miami. Väl landade tarv en transferbuss oss vidare till vårt hotell beläget i populära  området Miami Beach som blir vårt hem för några dagar.Efter incheckning och installation på hotellet kanske ett dopp i poolen lockar, eller någon upptäcksfärd på egen hand, innan vi framåt kvällningen äter en gemensam middag på en restaurang i närheten

Dag 3 Miami – stadsrundtur

Idag väntar en heldag där vi får möjligheten att upptäcka Miami! Vi möter upp med vår svensktalande guide som tar med oss på en stadsrundtur där vi får besöka stadsdelarna Cocnut Grove och Little Havana, samt passerar de främsta av stadens sevärdheter. Eftermiddagen och kvällen är sedan fria för egna aktiviteter.

Dag 4 Miami -båttur

Efter frukost väntar ännu en dag med utflykt i Miami. Vi gör vi en båttur med Island Queen, som tar oss runt i Biscayne Bay. Här får vi bland
annat se Miamis skyline, Port of Miami, Fisher Island och “Millionaire’s Row”, där många av Miamis rika och berömda bor. Eftermiddagen och kvällen är fria för egna aktiviteter.

Dag 5 Ombordstigning

Vid lunchtid checkar vi ut från vårt hotell, för att sedan bege oss till kryssningsterminalen i Fort Lauderdale. Väl framme är det så dag att stiga ombord på Celebrity Cruises kryssningsfartyg, Silhouette, och nu väntar oss en underbar kryssning i Karibien på 10 dagar!

Dag 6–13 Kryssning i Karibien

Under vår kryssning varvas dagar ute till havs med strandhugg i spännande hamnar på karibiska öar, och ombord på fartyget finns möjligheten att köpa utflykter för att upptäcka dessa närmare. Helpension (frukost, lunch, middag) ombord ingår alla dagar under vår kryssning, ute på de even-tuella utflykterna köper vi vår egen lunch. Alternativet är även att äta tillbaka ombord igen, då öppettiderna för lunch och diverse lättare förtäring är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord som exempelvis tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett välutrustat gym för träning och deltagande i olika gym-klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna underhålls vi av imponerande shower med professionella artister i fartygets teater, med varierande program varje kväll! Kanske lockar även deltagandet i någon rolig tävling, avkoppling i flertalet barer, eller att pröva lyckan i kasinot? Våra middagar äter vi tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen.

Dag 14 Ankomst Fort Lauderdale – flyg till Skandinavien

Under morgonen anländer vi till hamnen i Fort Lauderdale efter våra dagar till havs. Här väntar buss och en svensktalande guide som tar med oss till Sawgrass Mills stora shoppingcenter, det största outletområdet i USA. Här spenderar vi några timmar att på egen strosa runt i alla butiker, samt möjligheten att ta en paus för lunch. Efteråt är det sedan dags att stiga på bussen igen för att rulla vidare till flygplatsen i Miami och påbörja resan hemåt. Middag serveras ombord på flyget.

Dag 15 Ankomst Skandinavien

Ankomst till Arlanda och därefter vidare flyg upp till Umeå igen, där vi så slutligen landar åter efter ett riktigt rese-äventyr tillsammans!

 

Avresedatum  18/2 2019   

Pris 37.200:-

 

Tidtabell

Samling på Umeå airport kl 14.45

Flygtider

18 feb SK2031 Umeå-Arlanda 16.05-17.15
19 feb SK1415 Arlanda-Köpenhamn 06:05-07:20
19 feb SK 953 Köpenhamn-Miami 09:15-13:55

03 mar SK 956 Miami-Oslo 15:55-07:00+1
04 mar SK 864 Oslo-Arlanda 09:25-10:25
04 mar SK2026 Arlanda-Umeå 11:25-12:30

 

OBS! PASS krävs!

Ingår Flyg Umeå-Sto-USA i ekonomiklass t/r, övernattning på Arlanda, bussresor, broavgifter, måltider och utflykter enligt program, dubbelrum i Miami inkl frukost, lokalguide, kryssning 9 nätter i utsides dubbelhytt med balkong inkl helpension, dryckespaket, hamnskatter och dricks, flygskatter, reseledare.

Tillägg

Frivilliga utflykter under kryssningen, Enkelrumstillägg 17800:- , ESTA 14 dollar

Bra att veta

Tidsskillnad -6 timmar (Florida), Valuta USD Svenska medborgare behöver inget visum för inresa i USA. Dock är det obligatoriskt att ansöka om ett godkännande för inresa. Ansökan kostar 14 dollar per person. Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter resan. Eladapter tillhandahålls av Lind Tour. Hotell Marseilles Hotel, Miami Fartyg – Celebrity Silhouettetsides

Reservation för valuta- & skattehöjningar.


 

Resekalender

Klicka här för att se alla resor i datumordning!

Presentkort
Lind Tour på Facebook
Lind Tour på Instagram
Katalogen
Video