Miami med Karibienkryssning 2020

Resefakta:

Resdagar: 13

Avresa:  11/2 2020

 

Pris:   36.580

Onlinebokning

 

Puerto Rico, St Thomas, Dominikanska Republiken, Bahamas

Följ med oss på en underbar resa till solskensstaten Florida toppat med en lyxig kryssning i Karibien!
Vi inleder resan med tre nätter i Miami där vi varvar trevliga utflykter längst palmkantade gator med shopping,
restauranger, nöjen, samt sol och bad på världskända stränder. Därefter väntar en fantastisk 8-dagars kryssning
med mäktiga fartyget Celebrity Equinox. Vi bor i bekväma balkonghytter, njuter av god mat och dryck, shower
och underhållning i världsklass, samt upptäcker spännande destinationer under en oförglömlig resa. 

 

Dag 1 Umeå-Arlanda

Vi träffas på Umeå Airport för att påbörja vårt reseäventyr i väst. Första etappen tar oss till Arlanda där vi övernattar på Clarion Hotell Arlanda. Kvällen avrundas med en gemensam middag på hotellet innan vi säger godnatt.

Dag 2 Arlanda – Miami

Tidig uppstigning in för vår flygresa som tar oss via München till USA och Miami. Väl landade tar en transferbuss oss vidare till vårt hotell beläget i populära området Miami Beach som blir vårt hem för några dagar. Efter incheckning och installation på hotellet kanske ett dopp i poolen lockar, eller någon upptäcktsfärd på egen hand, innan vi framåt kvällningen äter en gemensam middag på en restaurang i närheten.

Dag 3 Miami – stadsrundtur

Idag väntar en heldag där vi får möjligheten att upptäcka Miami! Vi möter upp med vår svensktalande guide som tar med oss på en stadsrundtur där vi får besöka stadsdelarna Cocnut Grove och Little Havana, samt passerar de främsta av stadens sevärdheter. Eftermiddagen och kvällen är sedan fria för egna aktiviteter.

Dag 4 Miami -båttur

Efter frukost väntar ännu en dag med utflykt i Miami. Vi gör vi en båttur med Island Queen, som tar oss runt i Biscayne Bay. Här får vi bland
annat se Miamis skyline, Port of Miami, Fisher Island och “Millionaire’s Row”, där många av Miamis rika och berömda bor. Eftermiddagen och kvällen är fria för egna aktiviteter.

Dag 5 Ombordstigning

Vid lunchtid checkar vi ut från vårt hotell, för att sedan bege oss till kryssningsterminalen i Fort Lauderdale. Väl framme är det så dag att stiga ombord på Celebrity Cruises kryssningsfartyg, Equinox, och nu väntar oss en underbar kryssning i Karibien på 7 nätter!

Dag 5–12 Kryssning i Karibien 15-22/2

Under vår kryssning varvas dagar ute till havs med strandhugg i spännande hamnar på karibiska öar, och ombord på fartyget finns möjligheten att köpa utflykter för att upptäcka dessa närmare. Helpension (frukost, lunch, middag) ombord ingår alla dagar under vår kryssning, ute på de eventuella utflykterna köper vi vår egen lunch. Alternativet är även att äta tillbaka ombord igen, då öppettiderna för lunch och diverse lättare förtäring är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord som exempelvis tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett välutrustat gym för träning och deltagande i olika gymklasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna underhålls vi av imponerande shower med professionella artister i fartygets teater, med varierande program varje kväll! Kanske lockar även deltagandet i någon rolig tävling, avkoppling i flertalet barer, eller att pröva lyckan i kasinot? Våra middagar äter vi tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen.

Dag 12 Ankomst Fort Lauderdale – flyg till München

Under morgonen anländer vi till hamnen i Fort Lauderdale efter våra dagar till havs. Här väntar buss och en svensktalande guide som tar med oss till shoppingcentret Dolphin Mall. Här spenderar vi några timmar att på egen strosa runt i alla butiker, samt möjligheten att ta en paus för lunch. Efteråt är det sedan dags att stiga på bussen igen för att rulla vidare till flygplatsen i Miami och påbörja resan hemåt. Middag serveras ombord på flyget.

Dag 13 Hemkomst

Ankomst München på förmiddagen för planbyte till Arlanda och därefter vidare flyg upp till Umeå igen, där vi så slutligen landar åter efter ett riktigt reseäventyr tillsammans!

 

Avresedatum  11/2 2020   

Pris  36.580:-

 

Tidtabell

Samling på Umeå Airport  11 februari  14.45

Flygtider

11 feb   Umeå-Arlanda        16:05 – 17:10         SAS

12 feb   Arlanda-München   08:00 – 10:10       Lufthansa
12 feb   München-Miami      11:55 – 16:55        Lufthansa

22 feb   Miami-München      18:55 -10:15 +1     Lufthansa
23 feb   München-Arlanda   12:10 -14:25          Lufthansa
23 feb   Arlanda-Umeå         16:05-17:10           SAS

 

OBS! PASS krävs!

Ingår Flyg Umeå-Sto-USA i ekonomiklass t/r,  del i dubbelrum på Arlanda inkl middag, bussresor, broavgifter, måltider och utflykter enligt program, del i dubbelrum i Miami inkl frukost, lokalguide, kryssning 7 nätter i utsides dubbelhytt med balkong inkl helpension, dryckespaket, hamnskatter och dricks, flygskatter, reseledare.

Tillägg

Frivilliga utflykter under kryssningen, Enkelrumstillägg 13.300:- , ESTA 14 dollar

Bra att veta

Tidsskillnad -6 timmar (Florida), Valuta USD Svenska medborgare behöver inget visum för inresa i USA. Dock är det obligatoriskt att ansöka om ett godkännande för inresa. Ansökan kostar 14 dollar per person. Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter resan. Eladapter tillhandahålls av Lind Tour.

Hotell Dorchester Miami Beach Hotel & Suites

Fartyg – Celebrity Equinox

Reservation för valuta- & skattehöjningar.

 

RESEKALENDER

Klicka här för att se alla resor i datumordning!

NYHETER
PRESENTKORT
Lind Tour på Facebook
Lind Tour på Instagram
Katalogen
Video