Skip to main content

Mamma Mia på Dalhalla

Den världsomspännande hit-musikalen MAMMA MIA! kan för första gången upplevas under öppen himmel då musikalen lämnar London för en sommarturné till bland annat Dalhalla i Rättvik.

För 360 miljoner år sedan föll en meteor över Dalarna. Resultatet blev Siljansringen och den omkringliggande Siljansbygden. Dalhalla, eller Draggängarna som det tidigare hette, är namnet på ett f d kalkbrott, där brytningen upphörde 1990. Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och kan jämställas med kända scener i antikens Grekland och Italien. En musikföreställning här är en upplevelse för livet.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Umeå-Falun

  I rask takt avverkar vi milen mot vårt mål Falun, där vi anländer under eftermiddagen. Under dagen gör vi stopp för fika och lunch. Väl framme så checkar vi in på centralt belägna Scandic Lugnet. Gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2: Carl Larssongården & Mamma Mia

  Efter frukost åker vi till Sundborn och Carl Larssongården, där vi möts med de välkomnande orden “War välkommen kära Du till Carl Larsson och hans fru”. Efter guidningen, lite egen tid i Sundborn innan vi återvänder till Falun. Vi äter en tidig middag på hotellet innan det är dags att åka till kvällens stora musikupplevelse på Dalhalla – Mamma Mia! Vi är alla “välklädda”, och väl klädda på Dalhalla innebär varma fritidskläder och kraftiga skor, ev regnkläder. Efter midnatt räknar vi med att vara tillbaka på hotellet.

  Carl Larssongården & Mamma Mia
 • Dag 3: Hemresa

  Efter frukost lastar vi in vårt bagage i bussen och påbörjar hemresan. Stopp för lunch och bussfika under dagen.

 • Avbokningsvillkor

  Vid eventuell avbokning återbetalas ej anmälningsavgiften på 1000:- = kostnad för teaterbiljett. I övrigt fri avbokning fram till 30 dagar före. 30-14 dagar före debiteras 500:- utöver anmälningsavgiften, Vid avbokning 13-4 dagar före debiteras 50% av resans pris. Vid avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Umeå Centralstationen 08:00
Hörnefors Hpl E4 08:20
Nordmaling Resecentrum 08:40
Husum Hpl E4 09:00
Örnsköldsvik Resecentrum 09:30
Bjästa Hpl E4 09:40
Docksta E4 Marina 10:00
Höga Kusten Hotellet 10:30
Timrå Hpl E4 11:45
Sundsvall Busstationen Navet 12:00

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
4/8FleraScandic Lugnet, Falun
Nyhet!
Mer än 84 880:-BokaMer information

Hotell

Övernattning dag 1 - 3

Scandic Lugnet, Falun
Resekalender
16/4Almunecar, Andalusienfrån 15 880:-
Kontakta oss