Lazarol & Tandemcykel

Resefakta:

Resdagar: 2
Avresa: 29/6

Pris: 2.180 kr

Boka online

 

 

VÄLKOMNA TILL SOMMARENS ROLIGASTE LUSTSPEL!

Ett lustspel i två akter där en scenrutinerad ensemble med bl.a Östen Eriksson från Östen med Resten & Iggesundsrevyn medverkar. Så vad handlar Lazarol & Tandemcykel om? Sven och hustrun Brita måste bittert inse att gården är på väg att gå ur arv då arvinge saknas. Britas syster Greta pratar inte bara fint, hon har även stora ”kreationsplaner” för gården, men får man skjuta djur som helst? Gusten, gårdens dräng, drömmer inte om att vidga vyerna nå´ särskilt, däremot suckar hans hjärta vid åsynen av en viss Lisa, pigan från ”Förgätmigej”. Men vad har Lisa för affär ihop med Erik, gårdsfarihandlaren som säljer allt och förför det mesta…? Och är det så att gammal kärlek aldrig rostar?

Dag 1

Avresa enligt tidtabell. Under dagen stannar vi för lunch innan vår ankomst till Forsa Forngård och föreställningen Lazarol & Tandemcykel. Många goa skratt blir det som vanligt när Iggesundsgänget är inblandade. Teatern är utomhus under bar och härlig himmel, vid regn är det regnponcho och gott humör som gäller. Fika i pausen ingår. Efter föreställningen åker vi den korta biten till hotell Statt i Hudiksvall där vi bor i natt. Gemensam middag på hotellet i kväll.

Dag 2

Efter en god hotellfrukost tar vi plats i bussen och åker till Mannaminne i Häggvik. År 1980 började byggandet och idag består Mannaminne av över 50 byggnader och fordon från hela världen. Spårvagnar, bilar, båtar samsas med en ungersk bondgård, kinesisk paviljong, norsk stavkyrka, rundloge och ett dragspelsmuseum. Besöket startas med en introguidning på ca 20-30 minuter och sedan ser vi oss runt på egen hand fram till lunchdax som vi också äter här på området. Sedan återstår sista sträckan hem genom sommar Sverige.

Avresedatum 29/6

Pris 2.180:-

Tidtabell Umeå Centralstation 08.00, Hörnefors hpl E4 08.20, Nordmaling resecenter 08.40, Ö-vik resecenter 09.30

Ingår Buss, 2 x lunch, teater inkl fika, del i dubbelrum inkl middag, frukost, entré Mannaminne, reseledare.

Tillägg Enkelrum 250:-

Avbokningsvillkor
Fri avbokning fram till 30 dagar före avresan.
Från 30 dagar till 14 dagar före resan är anmälningsavgiften på 700:- förverkad. Senare än 2 veckor före avresa debiteras 50% av resans pris. Inom 24 timmar före avresa kan ingen återbetalning ske.
Anmärkningar. *
Kostnader för arrangemang som teaterbiljetter, idrottsbiljetter, måltidsarrangemang och liknande som
inte kan återlösas hos leverantör, återbetalas ej efter bekräftelse. För inställd konsert eller teater p.g.a.
sjukdom eller annan orsak utanför vår kontrollmöjlighet ansvaras ej. Teater/konsertbiljetten återlöses enligt teaterns villkor.

 

 

 

RESEKALENDER

Klicka här för att se alla resor i datumordning!

NYHETER
PRESENTKORT
Lind Tour på Facebook
Lind Tour på Instagram
Katalogen
Video