Om oss

 

Det var i mitten på 1980-talet Lind Tour startade verksamheten, och ända sedan dess har vi haft glädjen att producera och genomföra upplevelserika och kvalitativa resor med buss, flyg och båt för såväl privatpersoner som föreningar och företag.

Vi arbetar starkt med den genuina känslan vi förknippas med och har som målsättning att ständigt utvecklas, med en lyhördhet inför våra kunders behov och önskemål. Med ett brett och varierande utbud har vi skapat ett bra koncept med nöjda kunder och samarbetspartners – något vi värderar och vill hålla fast vid!

År 2015 tog Annica Kelly över rollen som ägare efter 18 år i företaget, en naturlig utveckling med den gedigna erfarenheten i bagaget, samt en drivkraft och inspiration i överflöd till att leda Lind Tour framåt.

Företaget Umeå Buss AB har vi samarbetat med under många år, ett samarbete som fungerat väl där vi är mycket nöjda med att presentera dem som huvudtransportör för våra resmål med buss.

Tillsammans med våra samarbetspartners, trygga chaufförer och professionella reseledare, strävar vi ständigt för att våra resenärer ska få trevliga och minnesvärda resor, och hoppas att just Du skall hitta din nästa resa hos oss.
Livet är att resa!

Annica Kelly

kontakta oss

 

Vi har självklart resegaranti hos Kammarkollegiet

Att vi har ställt resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.

Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti

Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet

 

 

Vaccinationsbevis!
Hämta ditt vaccinationsbevis här!
Boka & res tryggt!
Boka & res tryggt
Resebyrån flyttar hem
Busstransportör
Coronaviruset