Om oss

 

Det var i mitten på 1980-talet Lind Tour startade verksamheten, och ända sedan dess har vi haft glädjen att producera och genomföra upplevelserika och kvalitativa resor med buss, flyg och båt för såväl privatpersoner som föreningar och företag.

Vi arbetar starkt med den genuina känslan vi förknippas med och har som målsättning att ständigt utvecklas, med en lyhördhet inför våra kunders behov och önskemål. Med ett brett och varierande utbud har vi skapat ett bra koncept med nöjda kunder och samarbetspartners – något vi värderar och vill hålla fast vid!

År 2015 tog Annica Kelly över rollen som ägare efter 18 år i företaget, en naturlig utveckling med den gedigna erfarenheten i bagaget, samt en drivkraft och inspiration i överflöd till att leda Lind Tour framåt.

Resebyrån ligger centralt beläget i vackra björkarnas stad, Umeå, och hälsar såväl gamla- som nya kunder varmt välkomna.

Företaget Umeå Buss AB har vi samarbetat med under många år, ett samarbete som fungerat väl där vi är mycket nöjda med att presentera dem som huvudtransportör för våra resmål med buss.

Tillsammans med våra samarbetspartners, trygga chaufförer och professionella reseledare, strävar vi ständigt för att våra resenärer ska få trevliga och minnesvärda resor, och hoppas att just Du skall hitta din nästa resa hos oss.
Livet är att resa!

Annica Kelly

kontakta oss

 

 

 

Samarbetspartners

RESEKALENDER

Klicka här för att se alla resor i datumordning!

NYHETER
PRESENTKORT
Lind Tour på Facebook
Lind Tour på Instagram
Katalogen
Video