Jesus Christ Superstar på Dalhalla

Resefakta:

Resdagar: 2
Avresa: 20-07-16

Pris: 3.780 kr

Boka online

 

 

OBS! Vi tar in max 30 resenärer i bussen för att hålla lite distans för allas säkerhet.

Nu kommer äntligen rockoperan Jesus Christ Superstar till kalkbrottsscenen Dalhalla utanför Rättvik. Sedan operan hade broadwaypremiär 1971, har Andrew Lloyd Webber och Tim Rice`s opera blivit en av världens största musikalsuccér genom tiderna och setts av miljoner människor världen över. I huvudrollen som Jesus får vi se Guldmasken-belönade Linus Wahlgren. Kung Herodes spelas av ingen mindre än Peter Stormare. Lärjungen Judas spelas av Patrik Martinsson som tidigare spelat roller i till exempel “Les Miserables” i London. I rollen som körledare ser vi Hanna Rydman och som regissör får vi se flerfaldigt prisbelönade teaterchefen Georg Malvius. Hela föreställningen kommer att framföras på originalspråket engelska.

 
Dag 1

Avresa enligt tidtabell. I rask takt avverkar vi milen mot vårt mål Rättvik, där vi anländer under eftermiddagen. Under dagen gör vi stopp för fika och lunch. Väl framme så checkar vi in på Hotell Lerdalshöjden som bjuder på en makalöst vacker utsikt över Siljan. Vi äter en trerätters middag innan kvällens konsert på Dalhalla.. OBS! konserten är utomhus så ta på er varma kläder (regnkläder vid regn). Finklädd i Dalhalla är varma fritidskläder och kraftiga skor. Inga paraplyer är tillåtna under föreställningen, då de skymmer sikten. Åter på hotellet vankas nattvickning innan vi säger god natt.

Dag 2

Sovmorgon och frukost innan vi lastar vi in vårt bagage i bussen och påbörjar hemresan. Vi gör ett besök på Växbo Lins fabriksbutik under förmiddagen och senare stopp för lunch och bensträckare innan vi är hemma..

 

 

Avresedatum 20-07-16

Pris 3.780:-

Tidtabell Umeå Centralstation – 07.00, Ö-vik resecentrum 08.30

Ingår Buss, övernattning i dubbelrum inkl frukost , trerätters middag och nattvickning, biljett Dalhalla (bra platser) bussfika, reseledare.

Tillägg Enkelrum 500:-

Avbokningsvillkor
Anmälningsavgift 1000:- återbetalas ej vi avbokning. I övrigt Fri avbokning fram till 15 dagar före avresan.
Senare än 2 veckor före avresa debiteras 50% av resans pris. Inom 24 timmar före avresa kan ingen återbetalning ske.