Jesus Christ Superstar, Dalhalla 3/7

Resefakta:

Resdagar: 2
Avresa:  2021-07-03

Pris: 3.580 kr

 

 

 

Den klassiska rockoperan som skulle ägt rum i Dalhalla sommaren 2020 är nu framflyttad till den 2,3 och 4 juli 2021. Sedan operan hade Broadway premiär 1971, har Andrew Lloyd Webber och Tim Rice`s opera blivit en av världens största musikalsuccéer genom tiderna och setts av miljoner människor världen över. I huvudrollen som Jesus får vi se Guldmasken-belönade Linus Wahlgren. Kung Herodes spelas av ingen mindre än Peter Stormare. Hela föreställningen kommer att framföras på originalspråket engelska.

 
Dag 1 Umeå-Mora

Avresa enligt tidtabell. I rask takt avverkar vi milen mot vårt mål Mora, där vi anländer under eftermiddagen. Under dagen gör vi stopp för fika och lunch. Väl framme så checkar vi in på Hotell Moraparken vackert beläget vid Dalälven. Vi äter en gemensam middag innan kvällens konsert på Dalhalla. OBS! Konserten är utomhus så ta på er varma kläder (regnkläder vid regn). Finklädd i Dalhalla är varma fritidskläder och kraftiga skor. Inga paraplyer är tillåtna under föreställningen, då de skymmer sikten. Efter konserten serveras nattfika från vårt busscafé innan vi åker tillbaka till hotellet.

 

Dag 2  Mora-Umeå

Sovmorgon och frukost innan vi lastar vi in vårt bagage i bussen och påbörjar hemresan. Vi gör ett besök på Växbo Lins fabriksbutik under förmiddagen och senare stopp för lunch och bensträckare innan vi är hemma igen.

 

Avresedatum 2021-07-03

Pris 3.580:-

Tidtabell Umeå Centralstation – 07.00,  Ö-vik resecenter 08.30

Ingår Buss, övernattning i dubbelrum inkl frukost , 1x middag, nattmacka, biljett Dalhalla (bra platser) bussfika, reseledare

Tillägg Enkelrum 500:-

Betalningsvillkor Anmälningsavgift 1000:-  Slutbetalning 15 dagar före avresan.


Avbokningsvillkor 
Vid ev. avbokning återbetalas ej anm.avg = kostnad för teaterbiljett*.
I övrigt fri avbokning fram till 30 dagar före. 30-14 dagar före debiteras 500:-. 13-4 dagar före avresa debiteras 50%
av resans pris. Vid 3 dagar eller mindre 100% kostnad.

Se villkor för evenemangsbiljetter *
Kostnader för arrangemang som teaterbiljetter, idrottsbiljetter, måltidsarrangemang och liknande som inte kan återlösas hos leverantör, återbetalas ej efter bekräftelse. För inställd konsert eller teater p.g.a. sjukdom eller annan orsak utanför vår kontrollmöjlighet ansvaras ej. Teater/konsertbiljetten återlöses enligt teaterns villkor.

Åtgärder för säkert resande med anledning av Covid -19

Vi har begränsat antalet resenärer till ca 30 personer (beroende på busstorlek) tillsvidare. Du behåller samma sittplats under hela resan. Det finns handsprit att tillgå på bussarna, men ta gärna med egen handsprit. Chauffören organiserar påstigning och avstigning för att minimera trängsel. Och naturligtvis stannar du hemma om du har symptom.

Vi uppdaterar oss löpande om myndigheternas rekommendationer och riktlinjer. Så länge situationen kräver vidtar vi och våra samarbetspartners lämpliga åtgärder.

 

Nyhet! Kulturresa i Dalarma
NYHET! Gotlandskryssning
Boka & res tryggt!
Boka & res tryggt
Resebyrån flyttar hem
Coronaviruset