Iggesundsrevyn 12/2

 

Resefakta:

Resdagar: 2
Avresa:  2022-02-12

Pris: 2.580 kr

Iggesundsrevyn hälsar


”Med stor GLÄDJE i våra          revyhjärtan kan vi meddela att vi kommer att bjuda er på något alldeles extra 2022 och vi hoppas att ni verkligen ser fram emot detta nu.”

Äntligen är det så dags för den efterlängtade revyn igen. Som vanligt dras revyridån upp på Iggesunds Folkets Hus. Östen Eriksson och Jens Kristensen drabbar samman på scenen i en hejdundrande kavalkad av sketcher, sånger och monologer passerar årets händelser revy. Allt som vanligt smakfullt inramat av revybaletten, som de senaste åren kammat hem flertalet SM titlar. Och på orkesterhyllan huserar återigen fyra av länets absolut bästa musiker. Nytt för i år är att vi bor på Hudiksvalls nyaste hotell, Strandpiren vars restaurangen är prisad i White Guide 2018 och 2019.

Dag 1

Under dagen stannar vi för lunch. Väl i Hudiksvall checkar vi in på familjeägda Hotell Strandpiren vid vattenbrynet i hamnen. Kl 14.30 åker vi den korta sträckan till Iggesund, Folkets Hus för revy. I pausen serveras kaffe & bulle. Efter många goda skratt så återvänder vi till vårt hotell för middag, trevlig samvaro och övernattning.

Dag 2

Efter en god frukost på hotellet vänder vi sedan norrut. Bussfika vid Höga kusten bron innan vi tar sista sträckan hem.

 

Avresedatum  2022-02-12

Pris 2.580:-

Tidtabell Obbola Trappan 07.15, Holmsund Trädgårdsgat/Jvggat 07.30, Umeå Centralstation 08.00,  Ö-vik resecenter 09.30

Ingår
Bussresa,  lunch, revybiljett med pausfika, del i dubbelrum inkl trerätters middag och frukost på hotell Strandpiren.

Tillkommer Enkelrumstillägg 330:-

OBS! Från 1 december måste man kunna visa vaccinationsbevis för att få gå på bio, inomhuskonserter och teaterföreställningar med fler än 100 personer. Att skaffa eller förnya ett gammalt vaccinationsbevis är enkelt.
Vaccinationsbevisen, ibland kallade covidpass eller covidbevis, har en begränsad giltighetstid och kan behöva förnyas. Kontrollera giltighetstiden på era vaccinationsbevis i tid före erat besök. Har giltighetstiden passerats är det enkelt att förnya vaccinationsbeviset genom att besöka webbplatsen covidbevis.se. Alla som har vaccinerats med två doser kan skaffa vaccinationsbevis på covidbevis.se.


Betalningsvillkor: Anmälningsavgift 500:- betalas inom 10 dagar, slutbetalning oss tillhanda 15 dagar före.

Avbokningsvillkor:  Fri avbokning fram till 40 dagar före avresa. Därefter 500:- i avbokningskostnad fram till 10 dagar före. Vid 10 dagar eller mindre kvar blir kostnaden 100%.

 

 

Nya resor!
Vaccinationsbevis!
Hämta ditt vaccinationsbevis här!

Medtages på teater/revyresor, Cinderellakryssningar och utrikesresor.

Boka & res tryggt!
Boka & res tryggt
Resebyrån flyttar hem
Busstransportör
Coronaviruset