Höga Kusten med Ådalen III

Resefakta:

Resdagar: 1
Avresa: 30/6, 4/8

Pris: 940:-

Boka online

Välkommen med på en resa genom Höga Kustens vackra natur. Vi börjar på böljan den blå  med en underbar  båttur mellan öarna  från Härnösand till Veda.  Resan fortsätter sen på  slingrande vägar  genom Nordingrås  vackra och dramatiska landskap. En dag fylld med God mat, Intressanta besöksmål och Trevligt sällskap. 

 

Avresa enligt tidtabell. Vid Högkustenbron serveras morgonfika och sen fortsätter resan till residensstaden Härnösand där vi går ombord på M/S Ådalen III. Under tiden som vackra vyer passerar revy och kaptenen guidar, serveras en mycket läcker lunchbuffé. Om vädret tillåter, så tar du kaffet med dig ut på däck, medan du njuter av vyerna i ”landskapet som Gud skapade när han både vredgades och log på samma gång”. Innan landstigning passerar vi under den mäktiga Högakustenbron vid Veda, där bussen väntar.

Resan fortsätter till vackra Nordingrå där vi besöker ett riktigt smultronställe – Gårdsbutiken i Själand som blivit ett populärt besöksmål. Här finns Bröd, marmelader, te, inredningsartiklar och mycket annat till försäljning.

Nästa stopp gör vi på Skule Naturum, med en intressant utställning om världsarvet Höga Kusten. Vi avslutar besöket med eftermiddags-fika på Skule café. Sen återstår bara sista biten hem.

 

 

Avresedatum 30/6, 4/8

Pris 940:-

Tidtabell Umeå Centralstation 07.30, Nordmaling resecenter 08.10, Övik resecenter 09.00

Ingår Bussresa, bussfika, kryssning Härnösand-Veda inkl lunchbuffé, dryck och kaffe med kaka, utställning Skule Naturum med eftermiddagsfika, reseledare.

RESEKALENDER

Klicka här för att se alla resor i datumordning!

NYHETER
PRESENTKORT
Lind Tour på Facebook
Lind Tour på Instagram
Katalogen
Video