Helsingfors & Tallinnkryssning

Resefakta:

Resdagar: 4
Avresa: 11/6, 27/8

Pris från: 2.980:-

Boka online!

 

Här får vi både Finlands och Estlands huvudstäder på en och samma resa. Helsingfors – litet, vackert och exotiskt. Inspirerat av både Sverige, Ryssland och kontinenten har staden blivit en säregen mix. Tallinnn -en av Europas bäst bevarade medeltidsstäder där vi också laggt in en hotellövernattning. Vi kryssar bekvämt med Tallinks fina fartyg och njuter av allt det goda som erbjuds ombord.

Dag 1

Avresa se tidtabell. Under dagen stannar vi för bussfika och lunchrast i Tönnebro. Kl 16.45 avgår Silja Symphony från Värtahamnen. Inkvartering i högt belägna 2-bädds insideshytter. Njut sedan av kvällen ombord! Här erbjuds ett stort utbud av shopping till förmånliga havspriser, restauranger för alla smaker, underhållning varje kväll och relaxavdelningen Sunflower Oasis med bastu och jacuzzi.

Dag 2

Ankomst till Helsingfors 10.30. Vi startar upp med kortare rundtur som avslutas i centrum där vi får egen tid att luncha och shoppa eller bara njuta av den fina huvudstaden. Det finns en uppsjö trevliga butiker med finsk design, Iittala, Marimekko m fl. Eller varför inte ta en fika på Fazers anrika konditori. Mot eftermiddagen åker vi med Tallinks nya snabbfärja, MS Megastar som avgår från Helsingfors kl. 16.30, ankomst till Tallinn 18.30. Ombord kan du njuta av god mat, allt från buffé till à la carte och barer, och shopping ombord. Framme i Tallinn åker vi den korta biten till vårt centrala hotell för incheckning. Sedan är kvällen fri för egna nöjen. Hotellet ligger centralt, nära shopping, gamla stan och med ett gott urval av restauranger på gångavstånd

Dag 3

Efter en god hotellfrukost är dagen fri att spendera efter egna önskemål och framåt eftermiddagen åker vi till Calles där man kan handla alkoholvaror för förmånliga priser, vilka lastas direkt i vår buss. Betalningssätt är kort eller euro. Färjan avgår kl 18.00.

Dag 4

Ankomst till Stockholm 10.15. Under dagen stopp för lunch på 17 rum & kök i Harmånger. Åter i Umeå 21.00.

 

Avresedatum 11/6, 27/8

Pris 2.980:-

Tidtabell
Umeå Centralstation 05.30
Ö-vik Resecentrum 07.00
Höga Kusten hotellet 07.50
Härnösand Gulf 08.50
Timrå hpl E4 09.15
Sundsvall Willys Ortviken 09.30

 

Ingår Bussresa, del i 2-bäddshytt (insides) Sto-Hel och Tal-Sto, Färja Hel-Tal, del i dubbelrum inkl frukost, bussfika, reseledare.

Tillägg Enkelrum /hytt 750:- Fönsterhytt 350:-/person
Hotell Tallink City Hotel

Bra att veta Valuta Euro, Pass behövs

 

 

RESEKALENDER

Klicka här för att se alla resor i datumordning!

NYHETER
PRESENTKORT
Lind Tour på Facebook
Lind Tour på Instagram
Katalogen
Video