Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Finland

  På utresan med Wasalines nya båt Aurora Botnia njuter vi i lugn och ro av det mångsidiga skärgårdsbordet. Här står det bästa av hav och land uppdukat. Vi får garanterat något gott på kroken! Mätt och belåten kan vi nu koppla av i den fina stora baren och njuta av en trevlig dag till sjös. Vid ankomsten till Vasa väntar Oravais Buss för transfer till Härmä Spa. Incheckning och gemensam middag i Restaurang Banketti.

 • Dag 2: Spa dag

  Dagar för avkoppling och välbefinnande. Härmä Spa Wellness erbjuder allt som behövs för att du ska må bra från topp till tå. Fri tillgång till spa-avdelningen med pooler och bastu. Under dag 2 & 3 ingår en klassisk massage och en multivitaminbehandling av händerna. Önskar du ytterligare behandlingar rekommenderar vi förbokning. Läs mer om detta i översikten. OBS! Tisdag kl 16:00 har vi en föreläsning om fötter.

  Du har även möjlighet att låna gångstavar under vistelsen.
  Frukost 7-9.00, lunch och middag ingår.

  Spa dag
 • Dag 3: Spa dag

  Dagar för avkoppling och välbefinnande. Härmä Spa Wellness erbjuder allt som behövs för att du ska må bra från topp till tå. Fri tillgång till spa-avdelningen med pooler och bastu. Under dag 2 & 3 ingår en klassisk massage och en multivitaminbehandling. Önskar du ytterligare behandlingar rekommenderar vi förbokning. Läs mer om detta i översikten.

  Du har även möjlighet att låna gångstavar under vistelsen.

  Frukost 7-9.00, lunch och middag ingår.

  Spa dag
 • Dag 4: Utflyktsdag till Kyläkauppa

  Efter frukost åker vi med chartrad buss till Finlands motsvarighet till Ullared. Här finns ett stort utbud av shopping och restauranger. Mot eftermiddagen vänder vi åter till hotellet för middag.

  Utflyktsdag till Kyläkauppa
 • Dag 5: Hemresa

  Efter frukost checkar vi ut och vår inhyrda buss tar oss till Vasa centrum för några timmar på egen hand. Vi blir sedan upphämtade och åker gemensamt till hamnen där Aurora Botnia avgår 16.00 (finsk tid) Åter i Holmsund 19.00 återstår bara bussfärden in till Umeå.

 • Avbokningsvillkor

  Fri avbokning fram till 30 dagar före avresa. Vid avbokning 30-14 dagar före debiteras 500:- per person. Vid avbokning 13-4 dagar före debiteras 50% av resans pris. Vid 3 dagar eller mindre kvar debiteras 100%.