Skip to main content

Härmä SPA

Unna dig själv lite avkoppling och välbefinnande på Härmä SPA, beläget ca 7 mil öster om Vasa. Under vistelsen ingår en 25 minuters klassisk massage och en skön multivitamin behandling för händerna. Övriga behandlingar bör förbokas. Vi får även en rolig och interessant föreläsning på svenska om fötter. Middagarna äter vi i den tjusiga Banketti restaurangen. Några dagar i veckan bjuds det upp till dans. 

Den här resan passar för alla, både män som kvinnor.  Här finns ett stort utbud av olika aktiviteter både inom och utomhus. På torsdag gör vi en utflykt till Finlands Ullared - Kyläkauppa som ligger ca en timmes bussresa bort.

Med på resan är Birgit Feklistoff som talar både finska och svenska.

POOL: Spabadet har en 25 meters bassäng med fyra banor för motionssimning samt en 17 meter lång terapibassäng och en kallvattenpool. Oasen är försedd med avslappnande element i form bubblor, vattenfall och en masserande vattensvamp.

BASTU: Vårt spa har förutom finsk bastu även turkisk mixed bastu samt en unik ångbastu. Ångbastu bjuder på effektfulla färger, en mjuk ånga och behagligt fuktig värme.

GÅNG: På spahotellets egen tomt finns en upplyst 3,3 km lång friluftsled som passar utmärkt även för stavgång. Leden är uppdelad i en motionsbana och en gårdsstig. Stavar finns till utlåning.

Prislista behandlingar   (rulla ner till blad 2 för svenska)
Boka tid för behandling per e-post:  myynti@harmankylpyla.fi  
Uppge gruppid: Lind Tour 3-7.10 2022
OBS! Bokningsdagar för vår grupp: tisdag 4/10 och onsdag 5/10.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Finland

  På utresan med Wasalines nya båt Aurora Botnia njuter vi i lugn och ro av det mångsidiga skärgårdsbordet. Här står det bästa av hav och land uppdukat. Vi får garanterat något gott på kroken! Mätt och belåten kan vi nu koppla av i den fina stora baren och njuta av en trevlig dag till sjös. Vid ankomsten till Vasa väntar Oravais Buss för transfer till Härmä Spa. Incheckning och gemensam middag i Restaurang Banketti.

 • Dag 2: Spa dag

  Dagar för avkoppling och välbefinnande. Härmä Spa Wellness erbjuder allt som behövs för att du ska må bra från topp till tå. Fri tillgång till spa-avdelningen med pooler och bastu. Under dag 2 & 3 ingår en klassisk massage och en multivitaminbehandling av händerna. Önskar du ytterligare behandlingar rekommenderar vi förbokning. Läs mer om detta i översikten. OBS! Tisdag kl 16:00 har vi en föreläsning om fötter.

  Du har även möjlighet att låna gångstavar under vistelsen.
  Frukost 7-9.00, lunch och middag ingår.

  Spa dag
 • Dag 3: Spa dag

  Dagar för avkoppling och välbefinnande. Härmä Spa Wellness erbjuder allt som behövs för att du ska må bra från topp till tå. Fri tillgång till spa-avdelningen med pooler och bastu. Under dag 2 & 3 ingår en klassisk massage och en multivitaminbehandling. Önskar du ytterligare behandlingar rekommenderar vi förbokning. Läs mer om detta i översikten.

  Du har även möjlighet att låna gångstavar under vistelsen.

  Frukost 7-9.00, lunch och middag ingår.

  Spa dag
 • Dag 4: Utflyktsdag till Kyläkauppa

  Efter frukost åker vi med chartrad buss till Finlands motsvarighet till Ullared. Här finns ett stort utbud av shopping och restauranger. Mot eftermiddagen vänder vi åter till hotellet för middag.

  Utflyktsdag till Kyläkauppa
 • Dag 5: Hemresa

  Efter frukost checkar vi ut och vår inhyrda buss tar oss till Vasa centrum för några timmar på egen hand. Vi blir sedan upphämtade och åker gemensamt till hamnen där Aurora Botnia avgår 16.00 (finsk tid) Åter i Holmsund 19.00 återstår bara bussfärden in till Umeå.

 • Avbokningsvillkor

  Fri avbokning fram till 30 dagar före avresa. Vid avbokning 30-14 dagar före debiteras 500:- per person. Vid avbokning 13-4 dagar före debiteras 50% av resans pris. Vid 3 dagar eller mindre kvar debiteras 100%.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
  00:00
Umeå Centralstationen 09:30
Umeå Hpl Laboratorievägen, Studentvägen 09:40
Umeå Hpl Elevstråket, Studentvägen 09:42
Holmsund Hpl. Himmelska Fridens Torg 10:00

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
3/10FleraHärmä SpahotellMer än 86 680:-BokaMer information

Hotell

Övernattning dag 1 - 5

Spa hotell Härmä
Rummen har toalett, wc, dusch, 24 timmars gratis filmpaket, hårtork, badrock. Öppettider i spa: Må-Fr 7-21, Lör 8-21, Sön 8-18. Utlåning: Cyklar, gångstavar, spel...
Resekalender
20/9Cinderellafrån 1 680:-
Kontakta oss