Skip to main content

Hair

"Let The Sunshine In"

Hair är en av de mest älskade och spelade musikalerna genom tiderna. Berättelsen om ett gäng ungdomar som med musik, poesi, sång och dans går sin egen väg när krigshets och undergångsstämning breder ut sig, är aktuellare än på mycket länge. Genom att bejaka kärlek, gemenskap och kreativitet står de upp mot de onda krafter som hotar att ödelägga planeten.

Med odödliga låtar som Aquarius, I Got Life och Let The Sunshine In, för att nämna några, skapas en modern, intensiv och färgsprakande föreställning som träffar både hjärta och hjärna. Göta Lejons anrika scen intas av The Tribe, en ung talangspäckad samling artister och musiker som brinner för sitt uppdrag.

I huvudrollerna ser vi Viktor Norén och Moonica Mac som Berger och Sheila i en ny uppsättning av musikalen ”Hair” på Göta Lejion i Stockholm.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Stockholm

  Under dagen rullar milen undan söderut längs E4. Lämpliga stopp görs för bussfika, lunch och bensträckare. I Stockholm checkar vi in på Scandic Malmen för två nätter. Hotellet är beläget mitt i Söders hjärta med närhet till shopping, sevärdheter och nöjen.

 • Dag 2: Hair

  I dag har du dagen fri till eget förfogande fram till kvällens gemensamma middag på hotellet. Mätta och belåtna promenerar ( 100m) vi över till Göta Lejon och intar våra platser inför kvällens föreställning av musikalen Hair som börjar 19.30.

 • Dag 3: Hemresa

  Efter en god hotellfrukost checkar vi ut och det har blivit dags att åka hemåt. Stopp för lunch och bensträckare under dagen.

 • Avbokningsvillkor

  Vid ev. avbokning återbetalas ej anm.avg = kostnad för teaterbiljett. I övrigt fri avbokning fram till 30 dagar före. 30-14 dagar före debiteras 500:- utöver anmälningsavgiften, Vid avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Umeå Centralstationen 07:30
Hörnefors Hpl E4 07:50
Nordmaling Resecentrum 08:10
Husum Hpl E4 08:30
Örnsköldsvik Resecentrum 09:00
Bjästa Hpl E4 09:10
Docksta Hpl E4, Marina 09:30
Höga Kusten Hotellet 10:00
Härnösand Gulf 10:50
Timrå Hpl E4 11:15
Sundsvall Busstationen Navet 11:30

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
10/3FleraScandic MalmenMer än 84 080:-BokaMer information

Hotell

Övernattning dag 1 - 3

Scandic Malmen
Resekalender
28/11Tallinnkryssning julmarknadfrån 1 370:-
Kontakta oss