Florida, Mexico & New Orleans

Resefakta:

Resdagar: 18
Avresa: 2021-02-03

Prel Prisbild: 53-55000:-
Uppdateras under våren 2020

Boka –  Ring 090-141487  för intresseanmälan

12 dagars kryssning med lyxiga Celebrity Equinox!

Följ med oss på en underbar resa till solskensstaten Florida toppat med en lyxig kryssning till bl a Cozumel och jazzens New Orleans där vi bl a gör en ångbåtstur på Mississippifloden och upplever de berömda French Quarter. Vi inleder resan med tre nätter i Fort Lauderdale Beach där vi varvar sköna dagar med sol och bad, shopping och restaurangbesök. Därefter väntar en fantastisk 12-dagars kryssningsupplevelse med mäktiga fartyget Celebrity Equinox. Vi bor i bekväma balkonghytter, njuter av god mat och dryck, shower och underhållning i världsklass, samt upptäcker spännande destinationer under en oförglömlig resa. Reseledare Roger Öqvist.Dag 1 Umeå-Arlanda

Eftermiddagsflyg ner till Arlanda för övernattning och middag.

Dag 2 Arlanda-Fort Lauderdale

Vi flyger över Atlanten för att påbörja vårt reseäventyr i väst. I Miami väntar buss och guide. Vi åker till hotell Bahia Mar Double Tree by Hilton, Fort Lauderdale Beach som blir vårt hem för några dagar. Gemensam middag.

Dag 3 Ledig dag

Sovmorgon och frukost. Idag tar vi det lungt och kopplar av, kanske lite sol och bad lockar? Närhet till beach, butiker och restauranger.

Dag 4 Ledig dag

Även idag disponeras dagen fritt, och naturligtvis tipsar gärna vår reseledare Roger om vad att göra. Gemensam middag.

Dag 5 Ombordstigning 7/10

Vid lunchtid checkar vi ut från vårt hotell, för att sedan bege oss till kryssningsterminalen i Fort Lauderdale. Väl framme är det så dag att stiga ombord på Celebrity Cruises kryssningsfartyg, Equinox, vi bor i bekväma balkonghytter redo att njuta av allt som en kryssning kan erbjuda.

Kryssning 12 dagar, 7-19/10

Under vår kryssning varvas dagar ute till havs med strandhugg i spännande hamnar och ombord på fartyget finns möjligheten att köpa utflykter för att upptäcka dessa närmare. Helpension (frukost, lunch, middag) ombord ingår alla dagar under vår kryssning, ute på de eventuella utflykterna köper vi vår egen lunch. Alternativet är även att äta tillbaka ombord igen, då öppettiderna för lunch och diverse lättare förtäring är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord som exempelvis tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett välutrustat gym för träning och deltagande i olika gym-klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna underhålls vi av imponerande shower med professionella artister i fartygets teater, med varierande program varje kväll! Kanske lockar även deltagandet i någon rolig tävling, avkoppling i flertalet barer, eller att pröva lyckan i kasinot? Våra middagar äter vi  tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen.

Under våra dagar i New Orleans har vi anordnat två egna utflykter för Lind Tours gäster. Det är en swamp tour och en hjulångartur på Mississippifloden. Plus Rogers promenadsightseeing i French Quarter.

Dag 17 Ankomst Fort Lauderdale – flyg till Skandinavien

Under morgonen anländer vi till hamnen i Fort Lauderdale efter våra dagar till havs. Här väntar buss och en svensktalande guide som tar med på en stadsrundtur i Miami innan vi åker ut till flygplatsen och påbörja resan hemåt. Middag serveras ombord på flyget.

Dag 18 Hemkomst

Ankomst till Arlanda och därefter vidare flyg upp till Umeå igen, där vi så slutligen landar åter efter ett riktigt rese-äventyr tillsammans!

 

KRYSSNINGSRUTT 
07 FEB FORT LAUDERDALE,FLORIDA   avg 16.00
08 FEB KEY WEST, FLORIDA   ank 08.00   avg 17.00
09 FEB TILL HAVS
10 FEB GEORGE TOWN, GRAND CAYMAN  ank 07.00   avg15.00
11 FEB PUERTO COSTA MAYA, MEXICO   ank 10.30  avg 19.00
12 FEB COZUMEL, MEXICO  ank 08.00  avg 17.00
13 FEB TILL HAVS
14 FEB NEW ORLEANS, LOUISIANA ank 18.30
15 FEB NEW ORLEANS, LOUISIANA
16 FEB NEW ORLEANS, LOUISIANA avg 22.00
17 FEB TILL HAVS
18 FEB TILL HAVS
19 FEB FORT LAUDERDALE, FLORIDA ank 07.00

 

Avresedatum  2021-02-03  

Prel Pris  ca 53.000 – 55.000:-

Sista bokningsdag 2020-10-01  Begränsat antal platser!

Flygtider    Ej klara, uppdateras under våren 2020.

Ingår Flyg Umeå-Sto-USA i ekonomiklass t/r, del i dubbelrum inkl frukost, transfers, broavgifter, måltider och utflykter enligt program, lokalguide, kryssning 12 nätter i utsides dubbelhytt med balkong inkl helpension, classic dryckespaket, hamnskatter och dricks, flygskatter, reseledare Roger Öqvist.

Tillkommer Frivilliga utflykter under kryssningen, Enkelrum-/balkonghyttstillägg 23.850:- , ESTA 14 dollar

Bra att veta Valuta USD. Svenska medborgare behöver inget visum för inresa i USA. Dock är det obligatoriskt att ansöka om ett godkännande för inresa. Ansökan kostar 14 dollar per person. Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter resan. Eladapter tillhandahålls av Lind Tour.

Hotell Bahia Mar Fort Lauderdale Beach, Double Tree by Hilton
Fartyg – Celebrity Equinox hytt i kat 2B

 

(Reservation för ev valutahöjningar, flygskatter och mindre ändringar i programmet)

Avbeställningskostnader
Paketresa med kryssning och flyg
Fri avbokning fram till 123 dagar före avresa. Avbokning mellan 122-100 dagar före avresa = 50% i avbokningskostnad. Avbokning 99-40 dagar före avresa = 75%. Vid avbokning från 40 dagar eller mindre innan avresa kan ingen återbetalning ske.

RESEKALENDER

Resekalender

Klicka här för att se alla resor i datumordning!

STÄNGT 18-19/2
Månadens Resa
Hämta katalogen här

Stora Coop Ersboda, Umeå Busstation, ICA Kvantum Örnsköldsvik, Fotoclick Lycksele, Gamla Mäster Erik Holmsund.

Läs katalogen här
PRESENTKORT
Lind Tour på Facebook
Video