Skip to main content

De 39 stegen - Sara kulturhus 30/11

På Sara Kulturhus i Skellefteå ger Västerbottensteatern Hitchcock klassikern DE 39 STEGEN – en rafflande thrillerkomedi.

TÅGJAKTER, SPIONER, FEMME FATALES, LÖMSKA SKURKAR MED AVHUGGNA FINGRAR OCH VÄLDIGT MYCKET SKRATT

Epoken är 1930-tal i Skottland och England. De fyra skådespelarna delar på över 150 roller och bytena sker i halsbrytande takt. 

I ett dimmigt London försöker den livströtte Richard Hannay muntra upp sig och går på teater. Men mitt under föreställningen hörs flera skott och panik uppstår. I tumultet dyker den mystiska Annabella upp och ber om hjälp. Richard tror först inte på hennes historia om spioner och internationella agenter men innan han vet ordet av är han misstänkt för ett mord han inte begått och indragen i en kamp för att rädda världen undan ett förödande krig.

Innan föreställningen äter vi lunch på The Wood Hotel och därefter en guidad visning av Sara Kulturhus.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Vår dag börjar med en god lunch på The Wood Hotel som ligger i en av världens högsta träbyggnader (20 våningar) mitt i centrala Skellefteå. I samma byggnad finner vi även Sara Kulturhus, Stadsbiblioteket, Skellefteå konsthall och museum Anna Nordlander.
    Efter lunch får vi en visning av kulturhuset och kl 14:00 drar föreställningen igång. Den pågår i 2 timmar och 30 minuter inklusive paus. Efter en händelserik dag återstår bara hemresan till Umeå där vi är åter ca 19:00.

  • Avbokningsvillkor

    Vid ev avbokning återbetalas ej anmälningsavgiften 300:- = Biljettkostnad. I övrigt fri avbokning fram till 15 dagar före. 14-4 dagar före debiteras 50% av resans pris. Vid avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Umeå C Centralstationen 10:00
Sävar Hpl E4 10:15

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
30/11Flera Fullt1 080:-FulltMer information
Resekalender
28/11Tallinnkryssning julmarknadfrån 1 370:-
Kontakta oss