Gotlandskryssning Cinderella 8/8

Resefakta:

Resdagar: 3
Avresa:   2021-08-08

Pris: 3.180 kr

OBS! Glöm ej giltig id-handling

 

 

 

Följ med på en trevlig sommarkryssning till Visby och Gotland. Den vackra skärgården bjuder på fantastiska vyer, och det tillsammans med soldäckshäng, god mat, soft underhållning och en hel dag i Visby där du kan bocka av några av öns största sevärdheter. Vi kryssar från Stockholm med Viking Lines flaggskepp Vikning Cinderella. Ombord väntar kulinariska upplevelser för alla magar. På utresan njuter du av Svenska Kocklandslagets goda middagsbuffé, och på båtresan hem från Gotland dukas det upp en fantastisk skaldjursbuffé tillsammans med ett urval av kötträtter och vegetariska rätter. Hummer, kräftor, marinerade sommargrönsaker och kryddstekt oxfilé – här saknas inget! Vin, öl, läsk och kaffe ingår till bufféerna. Och du! -passa på att fynda i Taxfree butiken. 

 
Dag 1 Hemorten-Stockholm-Cinderella

Under dagen stannar vi för bussfika och lunchstopp. Mot eftermiddagen når vi Stockholm och Stadsgårdskajen där vi bordar Viking Cinderella. Väl ombord installerar vi oss i våra högt belägna hytter. Vi träffs därefter till en middagsbuffé där inget saknas, allt medans vi långsamt glider fram i en av världens absolut vackraste skärgårdar. Sedan är kvällen fri att utforska fartyget och dess nöjesutbud.

Dag 2: Visby

Vi äter frukost och kl 09.30 lägger vi till vid Cinderellas hamnplats. Härifrån går transferbussar direkt till Österport inne i Visby. Vill du utforska Gotland mer så förboka gärna någon av Viking Lines utflykter. Gå på upptäcktsfärd bland rosor och ruiner i Visby, upplev magiska Fårö eller gör en familjeutflykt till roliga Kneippbyn. Fartyget ligger kvar ända till 18.00 ( ombord senast 17.00). Åter på Cinderella bor vi i samma hytter som på hitresan. Kl 19.00 serveras en välsmakande skaldjursbuffé. Nattklubben Étage har förvandlats till en teaterscen med gott om sittplatser och avstånd mellan platserna, där du njuter av underhållningen från första parkett samtidigt som du kan sippa på något svalkande från baren.

Dag 3: Cinderella – Stockholm – Hemorten

En välsmakande brunch serveras idag istället för frukost. Kanske ett besök i taxfree butiken och några timmar på soldäck lockar idag? Kl 14.30 når vi Stockholm. Hemresan med middagsstopp under kvällen och strax efter midnatt är vi åter i Umeå.

 

Avresedatum   2021-08-08

Pris 3.180:-

Tidtabell  05.45 Umeå Centralstation, 06.05 Hörnefors hpl E4, 06.30 Nordmaling resecenter, 07.15 Ö-vik resecentrum, 08.15 Höga kusten hotellet, 09.15 Härnösand Gulf.

Ingår: Bussresa, bussfika, del i insideshytt, frukost, buffémiddag inkl vin/öl, skaldjursbuffé inkl vin/öl, brunch.

Tillkommer: Utsideshytt 400:- / person     Singelhytt insides 990:-,   Transferbuss Hamnen-Visby 60:- per väg

Utflykter
Gotland Panorama med Visby
Gotland är en ö av kontraster och visar många förändringar i natur och arkitekturer. Överallt varvas historiska platser med unika naturupplevelser. Besök några väl bevarade platser ur Gotlands historia och se mer av den karga kalkstenskust som format ön genom väder och vind och som gett Gotland dess unika natur. Efter att ha upplevt den gotländska kustremsan och platser från vikingatiden förflyttar vi oss några år framåt i tiden till ringmuren och den medeltida Hansastaden Visby.

Cirka: 3 timmar   Pris: 299,- per person

Visby med smak av medeltid
Den medeltida Hansastaden Visby är en av de bäst bevarade i hela Europa. Följ med på en spännande tidsresa genom stadens gränder och smaka på mat och dryck kryddad med historia vid en unik medeltida mötesplats, som tycks vara som klippt och skuren ur en film.

Cirka: 3 timmar  Pris: 455,- per person

Fårö – den magiska ön i norr
Följ med på en härlig heldag till det mytomspunna Fårö, ett av Gotlands mest kända besöksmål. Dagen bjuder på säregen natur med vindpinad tallskog, hedmarker och myrar, ståtliga raukar och långa sandstränder. Med buss tar vi oss norrut till färjeläget i Fårösund och efter en kort färjetur når vi den populära ön för dagens höjdpunkter

Cirka: 6 timmar  Pris: 655,- per person

Konstnärernas och raukarnas kreativa östra Gotland
Upplev kreativa östra Gotland under en tur som tar dig med tusentals år tillbaka i tiden till gamla hantverkstraditioner och raukar till nutid och den skaparkraft som flödar på ön.

Cirka: 5 timmar  Pris: 645,-/ per person

För mer info om utflykterna  tryck här

* Vi reserverar oss för programändringar

 

Avbokningsvillkor Fri avbokning fram till 30 dagar före avresan. Från 30 dagar till 14 dagar före resan är debiteras 500:- . Avbokning 13-4 dagar före avresa debiteras 50% av resans pris. Vid 3 dagar före eller senare blir kostnaden 100%.

Åtgärder för säkert resande med anledning av Covid -19

Vi har begränsat antalet resenärer till ca 30 personer (beroende på busstorlek) tillsvidare. Du behåller samma sittplats under hela resan. Det finns handsprit att tillgå på bussarna, men ta gärna med egen handsprit. Chauffören organiserar påstigning och avstigning för att minimera trängsel. Och naturligtvis stannar du hemma om du har symptom.

Vi uppdaterar oss löpande om myndigheternas rekommendationer och riktlinjer. Så länge situationen kräver vidtar vi och våra samarbetspartners lämpliga åtgärder.

 

NYHET! Öl, vin och Vandring på Gotland
Ny Dagsresa
Smaka på Burträsk
Nyhet! Kulturresa i Dalarma
Boka & res tryggt!
Boka & res tryggt
Resebyrån flyttar hem
Coronaviruset