Skip to main content

Änglagård & Cinderella

Julbordskryssning med Cinderella & Musikalen Änglagård på Oscarsteatern!

Colin Nutleys film Änglagård hade premiär 1992 och blev genast en stor succé. Från september ger vi dig möjligheten att uppleva filmklassikern när den får nytt liv som musikal på Oscarsteaterns scen.

I huvudrollerna ser ni Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen (Så som i Himmelen) och Lindy Larsson tillsammans med folkkära skådespelare, stor ensemble och orkester.

Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsbesked som blir startskottet för Fannys (Tuva B Larsen) jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta, följeslagare Zac (Lindy Larsson) lämnar de nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Byns matriark, Rut Flogfält (Helen Sjöholm), har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Gottfrid Pettersson (Tommy Körberg) vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivar (Gustav Levin) blommar upp när det färgstarka paret dyker in i deras liv. Fannys och Zacs storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor, och gamla hemligheter stiger upp till ytan. Men det blir också möten och kärlek som skapar nya, livslånga band.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Resan bör bokas senast den 1/8 då vi har avstämning på biljetterna.

 • Dag 1: Mot Stockholm, Cinderella

  På vår färd ner till Stockholm stannar vi för bussfika och lunch. Kl 17.00 lägger Cinderella ut med sikte på Åland. Vi inkvarteras i högt belägna hytter och njuter sedan av det goda julbordet som dukats upp. Sedan är kvällen din, ta en sväng om i nattklubben, koppla av i pianobaren eller besök puben där en duktig trubadur alltid underhåller.

  Mot Stockholm, Cinderella
 • Dag 2: Änglagård

  Frukost serveras på däck 8 i buffématsalen under förmiddagen och vi njuter sedan av en avkopplande dag ombord medans vi kryssar tillbaka till Stockholm. Kl 14.00 går vi i land och åker den korta biten till Clarion Hotell Amaranten, beläget på Kungsholmen. Föreställningen börjar 19.30 på Oscarsteatern dit vi åker bekvämt med vår buss båda vägarna.

 • Dag 3: Hemresa

  Vi njuter av en god hotellfrukost innan vi checkar ut och lastar in vårt bagage i bussen. Därefter får du egen tid att utforska huvudstaden. Vår buss möter upp på eftermiddagen för hemfärd. Åter i Umeå runt midnatt.

 • Avbokningsvillkor

  Fri avbokning tom 1/8. Därefter återbetalas ej anmälningsavgiften på 900:- = kostnad för teaterbiljett. I övrigt fri avbokning fram till 30 dagar före. 30-14 dagar före debiteras 500:- utöver anmälningsavgiften, Vid avbokning 13-4 dagar före debiteras 50% av resans pris. Vid avbokning 3 dagar före eller senare är kostnaden 100%.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Holmsund Järnvägsgat/Trädgårdsgat 05:15
Umeå Centralstationen 05:45
Hörnefors Hpl E4 06:05
Nordmaling Resecentrum 06:25
Husum Hpl E4 06:45
Örnsköldsvik Resecentrum Hpl entré 07:15
Bjästa Hpl E4 07:25
Docksta Hpl E4, Marina 07:45
Höga Kusten Hotellet   08:15
Härnösand Gulf 09:15
Timrå Hpl E4 09:40
Sundsvall Busstation Navet 09:55

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
23/11FleraBoende på Cinderella & Änglagårdsresan
Nyhet!
Fullt3 980:-FulltMer information

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Viking Cinderella
Hytterna är utrustade med handdukar, dusch och toalett. Med Lind Tour bor du alltid högt upp, från däck 6-10. Välsorterad taxfree Spa-avdelning med jacuzzi, ångbastu, kallvak, pool, bastu och hälsobar...

Övernattning dag 2 - 3

Clarion Hotell Amaranten
På Clarion Hotel Amaranten möter du ett boutiquehotell i storformat med spännande design influerad av 60-talsflärd. Hotellet ligger i centrala Stockholm i omtyckta stadsdelen Kungsholmen med närhet ti...
Resekalender
8/10Tallinn -får jag lov!från 1 650:-
Kontakta oss