Äldregalan

Resefakta:

Resdagar: 1
Avresa: 11/5

Pris: 995:-

Boka online

Årets största pensionärsfest är äntligen här – Äldregalan 2019!

Den berömda och glädjefyllda showen är tillbaka för 6:e året i rad med glädje, kvalité och gemenskap – allt under ledning av kvällens konferencier Jacke Sjödin. Överraskningar, humor och nostalgi är några värdeord som beskriver kvällen.
Årets gästartist är ingen mindre än folkkära sångerskan och programledaren Lotta Engberg. Med låtar som ”Fyra bugg & en Coca-Cola”, ”Kär & galen” och ”100%” tog hon svenska folket med storm. Idag är hon aktuell som programledare i sommarprogrammet “Lotta på Liseberg”. Det blir en fartfylld show med nostalgiska bitar, allsång och en hel del historier. Med sig har Lotta sin kapellmästare Per Strandberg.
Nya favoriter för Äldregalan är de lokalförankrade och mångfacetterade musikerna Ulrika Bodén och Klas Norberg. Ulrika är en av Sveriges främsta folksångerskor med en otrolig skatt av gamla visor från Ångermanland. Klas är mannen som klarar att sjunga visor, opera och rock n’ roll under en och samma kväll. Tillsammans kommer de att skapa en oförglömlig afton! Under kvällen bjuder Robin Hörnkvist på nostalgiska låtar och välformulerade historier. Pär-Åke Stockberg agerar kapellmästare för galans eminenta husband.
Vi äter middag på arenan innan showen som startar 19.00, en paus på 30 minuter och slut 22.00. Sedan rullar vi hemåt i vårkvällen.

 

Avresedatum 11/5

Pris 995:-

Tidtabell Obbola Trappan 15.00, Holmsund Trädgårdsgatan/Jvg 15.10, Umeå Centralstation 15.30 Hörnefors hpl E4 15.50, Nordmaling resecenter 16.10

Ingår Bussresa, middagsbuffé, show.

RESEKALENDER

Klicka här för att se alla resor i datumordning!

NYHETER
PRESENTKORT
Lind Tour på Facebook
Lind Tour på Instagram
Katalogen
Video