Resefakta:

Resdagar: 4
Avresa: 19/10

Pris: 3.480 kr

Boka 19/10 online

Detta är turen för dig som vill tjäna på att resa! GeKå:s varuhus i Ullared är Skandinaviens största varuhus och förmodligen även det billigaste. Vi bor på hotellet i Ullared, ett stenkast från Gekås, så du kan komma och gå som du vill mellan shopping och hotellet. För att hemresan inte ska bli så lång så övernattar vi i Uppsala och avslutar äventyret med en gemensam middag på hotellet.Dag 1

Avresa se tidtabell. Stopp för bensträckare och matraster under dagen. Sen kväll anländer vi till Ullared och Hotellet, där vi bor i två nätter. Rummen är stora och utrustade med en dubbelsäng och 2 extra sängar. Ni bor lätt tre/fyra stycken i ett rum och får på så sätt en billigare resa. Rummen är utrustade med köksskåp, diskho, kylfack och möjlighet att koka kaffe/te. Tepåsar och pulverkaffe finns på rummet.

Dag 2

Frukost på hotellet. Idag är det shopping som gäller. Gekås har öppet från 07.00 till 20.00, du lägger upp dagen som du vill. Ett tips, handla på morgonen och eftermiddagen. Det brukar vara mest folk mellan 12.00-15.00. Lunch och middag äter du antingen på Gekås restaurang eller på ett av flertalet restauranger i Ullared. För att underlätta hanteringen av era inköp håller vi med sopsäckar som ni packar era varor i och märker med ert namn.

Dag 3

Frukost på hotellet och sen ges det tid för förmiddagsshopping innan vi checkar ut från hotellet. Kl 11.00 lämnar vi Ullared och Gekås för denna gång. Dagens etapp går till Uppsala där vi i natt vilar ut på Scandic Nord. Vi äter en gemensam middag på hotellet.

 Dag 4

Efter frukost rullar vi vidare norrut. Åter i Umeå runt 18 tiden.

Avresedatum 19/10  

Pris 3.480:-
Tidtabell Umeå C Järnvägsstationen 06.00   Örnsköldsvik resecenter 07.30

Ingår  Bussresa, 3 x hotell inkl frukostbuffé, bussfika, reseledare.

Tillägg Enkelrum 900:-