Höga kusten med Ådalen III

Resefakta:

Resdagar: 1
Avresa: 1/7 & 5/8

Pris: 920:-

Boka online

Välkommen med på en resa genom Höga Kustens vackra natur. Vi börjar på böljan den blå med en underbar båttur mellan öarna från Härnösand till Veda. Resan fortsätter sen på slingrande vägar genom Nordingrås vackra och dramatiska landskap. En dag fylld med God mat, Intressanta besöksmål och Trevligt sällskap.

Avresa enligt tidtabell. Vid Höga Kusten bron serveras morgonfika och sen fortsätter resan till residensstaden Härnösand där vi går ombord på M/S Ådalen III. Under tiden som vackra vyer passerar revy och kaptenen guidar, serveras en mycket läcker lunchbuffé. Om vädret tillåter, så tar du kaffet med dig ut på däck, medan du njuter av vyerna i ”landskapet som Gud skapade när han både vredgades och log på samma gång”. Innan landstigning passerar vi under den mäktiga Högakustenbron vid Veda, där bussen väntar.

Resan fortsätter till vackra Nordingrå där vi besöker ett riktigt smultronställe – Gårdsbutiken i Själand som blivit ett populärt besöksmål. Här finns Bröd, marmelader, te, inredningsartiklar och mycket annat till försäljning.

Nästa stopp gör vi på Skule Naturum, med en intressant utställning om världsarvet Höga Kusten. Vi avslutar besöket med eftermiddags-fika på Skule café. Sen återstår bara sista biten hem.

Avresedatum 1/7 & 5/8

Pris 920:-

Tidtabell

Umeå C Jvg.stn 07.30

Hörnefors hpl E4 07.50

N-maling resecenter 08.10

Ingår Bussresa, bussfika, kryssning från Härnösand till Veda inkl lunchbuffé, dryck, kaffe & kaka, Utställning på Skule Naturum med eftermiddagsfika. reseledare.

Sommar öppetider

Perioden 22/6-31/8 har vi stängt fredagar.

Resekalender

Klicka här för att se alla resor i datumordning!

Lind Tour på Facebook
Lind Tour på Instagram
Katalogen

 Ladda ner katalogen

Ni hittar även vår katalog på:
Umeå Busstation
Stora Coop, Ersboda
ICA Kvantum, Örnsköldsvik
Arctic Bus, Skellefteå

Video