Gekås i Ullared

Resefakta:

Resdagar: 4
Avresa: 18/10

Pris: 3.580 kr

Boka 18/10 online

 

 

Detta är turen för dig som vill tjäna på att resa! GeKå:s varuhus i Ullared är Skandinaviens största varuhus och förmodligen även det billigaste. Vi bor på hotellet i Ullared, ett stenkast från Gekås, så du kan komma och gå som du vill mellan shopping och hotellet.

 
Dag 1 Umeå Ullared

Avresa se tidtabell. Stopp för bensträckare och matraster under dagen. Sen kväll anländer vi till Ullared och Hotellet, där vi bor i två nätter. Rummen är stora och utrustade med en dubbelsäng
och 2 extra sängar. Rummen är utrustade med köksskåp, diskho, kylfack och möjlighet att koka kaffe/te. Tepåsar och pulverkaffe finns på rummet.

Dag 2 ”Shop til you drop”

Frukost på hotellet. Idag är det shopping som gäller. Gekås har öppet från 07.00 till 20.00, du lägger upp dagen som du vill. Ett tips, handla på morgonen och eftermiddagen. Det brukar vara mest folk mellan 12.00-15.00. Lunch och middag äter du antingen på Gekås restaurang eller på ett av flertalet restauranger i Ullared. För att underlätta hanteringen av era inköp håller vi med sopsäckar som ni packar era varor i och märker med ert namn.

Dag 3 Ullared-Uppsala

Frukost på hotellet och sen ges det tid för förmiddagsshopping innan vi checkar ut från hotellet. Kl 11.00 lämnar vi Ullared och Gekås för denna gång. Dagens etapp går till Uppsala där vi i natt
vilar ut på Scandic Nord. Vi äter en gemensam middag på hotellet.

Dag 4 Uppsala-Umeå

Vi tar sovmorgon idag och efter en härlig hotellfrukost rullar vi vidare norrut. Under dagen stannar vi för lunch och bensträckare. Vi beränkas vara åter i Umeå runt 18-tiden.

Avresedatum 18/10

Pris 3.580:-

Tidtabell Umeå Centralstation 06.00

Örnsköldsvik Resecentrum 07.30

Ingår Bussresa, 3 x hotell inkl frukostbuffé, bussfika, reseledare.

Tillägg Enkelrum 900:-

 

 

Resekalender

Klicka här för att se alla resor i datumordning!

Lind Tour på Facebook
Lind Tour på Instagram
Katalogen
Video