Resefakta:

Resdagar: 2
Avresa: 31/12

Pris: 2.480:-

Boka online

”Snick Snack ” är namnet på Mittrevyn 2017. Här bjuds det på traditionell skrattfest med sketcher, sång och musik. Revyn spelas på den jättefina teatern i Härnösand. Medverkande är bla Lars T Johansson, Margareta Skogström, Maria Büstedt Svanholm, Leif Mattisson, Tony Könberg, Nils-Gunnar Nilsson, Martin Häggströ, Jens Nilsson och BH-bandet. Efter revyn väntar en trerätters nyårssupé på First hotell Stadt i Härnösand som också blir vårt hem i natt.

 

Nyårsafton

Avresa enligt tidtabell. Vi ställer kosan mot Härnösand med lunchstopp på Hotell Höga Kusten. Mätta och belåtna avverkar vi sista biten och checkar in på First hotell Stadt som blir vårt hem för i natt. Kl 18.00 börjar revyn på Härnösands teater. Här blir det lite mingel innan revyn drar igång. Runt 20.30 är föreställningen slut och efter många glada skratt återvänder vi till hotellet och den väntande nyårsmiddagen. Vi umgås, trivs, har det trevligt och skålar in det nya året tillsammans.

Nyårsdagen

Idag tar vi sovmorgon och efter frukost äntrar vi bussen för hemfärd. Innan vi skiljs åt önskar vi varandra en god fortsättning på det nya året.

 

Avresedatum 31/12  

Pris 2.480:-

 

Tidtabell Umeå Centralstation 11.00, Örnsköldsvik Resecentrum 12.30

Ingår Bussresa, lunch, del i dubbelrum inkl frukost och 3-rätters nyårssupé, ett glas mousserande till 12-slaget, biljett till Mittrevyn.

Enkelrumstillägg: 280:-